Drie keer waanzin

Er zijn van die dagen dat ik deze wereld helemaal niet meer begrijp. Kan iemand het me uitleggen? Of vraag ik naar de bekende weg? Heb ik het zelf al uitgelegd maar begrijp ik domweg niet waarom anderen het niet begrijpen? Tijd voor een samenvatting? Tijd voor een korte opsomming van de waanzin op dit moment? Als jullie er niks aan hebben dan in ieder geval voor mezelf:

We lijken het “virus” maar niet achter ons te krijgen. Inmiddels weet iedereen (die oplet) dat we de afgelopen jaren in een vreemde soort “matrix” hebben geleefd. Niets bleek wat het leek en alles is zo’n beetje weerlegd wat ons op de mouw gespeld is. Alle apen zijn uit de mouw. Corona bleek niet ernstiger te zijn als een seizoensgebonden griep. Prima geneesmiddelen werden verboden om de weg vrij te maken voor een prik. De prikken werden ons opgedrongen om anderen te beschermen maar het blijkt dat de fabrikanten daarop niet eens getest hadden.

Maar toch gaat het maar door. Minister Kuijpers blijft liegen. De WHO blijft lobbyen. We nemen een wet aan “voor onze veiligheid” en een fatsoenlijke evaluatie wordt door de politiek op alle fronten gefrustreerd.

Climate Change of Global Warming blijkt aantoonbaar te berusten op een politieke leugen. Als de temperatuur al stijgende is dan kan niemand de link leggen met het toedoen van de mens. Ook ontbreekt elke logische link van temperatuurstijging met catastrofale rampen, nu of in de toekomst. Al jaren is algemeen bekend dat CO2 niet verantwoordelijk is voor verhoging van temperatuur. Al Gore toonde de correlatie aan in zijn film maar draait oorzaak en gevolg om. Wetenschappers hebben al jaren geleden aangetoond dat het CO2 stijgt als gevolg van de temperatuur stijging.

Maar overheden blijven maar nieuwe “maatregelen” verzinnen. Alles in het teken van een “betere wereld“? Boeren worden kapot gemaakt. Landbouwgrond wordt opgekocht door de schimmige elite. Windmolens blijven verschijnen terwijl inmiddels iedereen weet dat deze niet rendabel zijn en een veel te onregelmatige toevoer van onze energievoorziening leveren. Hetzelfde met grootschalige exploitatie van zonnepanelen. Zelfs de energieleveranciers luiden de noodklok. Een constante energieleverantie kan niet langer worden gegarandeerd. De eerste windmolens / zonnepanelen zijn al aan het einde van hun levensduur en blijken een milieuramp te veroorzaken. Ondertussen stijgen onze energieprijzen naar ongekende hoogte en ons bedrijfsleven en onze industrie gaat er onder gebukt.

En ongelooflijk domme politici hebben het over “Stikstof is een stofje dat ervoor zorgt dat de natuur een verstikkende deken over zich heen krijgt en daardoor langzaam afsterft” en “de pimpelmeesjes zakken door hun pootjes vanwege het stikstofoverschot“. Als het niet zo triest was zou je er een avondvullende komedie mee kunnen maken.

Last but not least: Oekraïne. Of moet ik zeggen de NAVO of zelfs alleen de VS? We weten allemaal dat we worden voorgelogen, waarschijnlijk al jaren. Door politici, door bedrijven, door lobbyisten, ja, zelfs door gekochte zogenaamde wetenschappers. Maar zelden is het zo erg als in het geval van een oorlog. Het gigantische schandaal omtrent de “Weapons of Mass Destruction“, of zoals inmiddels iedereen ze noemt “Weapons of Mass Distraction“. De leugens die de regering van de VS en VK ons vertelde om op oorlogspad te gaan in het Midden-Oosten zijn gewoon vergeten. Ondanks dat iedereen inmiddels weet dat het leugens waren. Ondanks de cijfers dat 90% van de “oorlogsdoden” aldaar burgers zijn. Gewone mensen, vrouwen, kinderen. Niemand heeft het over oorlogsmisdaden of misdaden tegen de menselijkheid als we het hebben over Tony Blair en George Bush. Ondanks dat ze tegen ons gelogen hebben. Zijn we het vergeten?

We hadden er allemaal één ding van kunnen leren: “Als politici een oorlog starten zijn ze niet (altijd) eerlijk“. Julian Assange beweert zelfs dat alle oorlogen in de afgelopen jaren begonnen zijn door leugens, vanaf de Grote Oorlog of zoals wij het noemen de Eerste Wereldoorlog. Maar we zijn helemaal niet op onze hoede. We slikken weer alle leugens over Rusland, Putin, Oekraïne, Zelenski, de NAVO en de VS als zoete koek. Mensen die weten waar ze het over hebben worden als “complotdenkers” opzij gezet. Niet op basis van argumenten maar op basis van persoon. Scott Ritter weet waar hij het over heeft. Ervaringsdeskundige en specialist. Hij was belangrijk in het ontmaskeren van Bush en Blair. Maar zelfs Wikipedia heeft het meer over zijn pro-Russische houding en zijn (vermeende) sex-crimes. Notabene een Officier in het Amerikaanse leger en Chief Inspector van UNSCOM.

En weer een Amerikaanse Officier spreekt zich uit, Colonel Douglas Macgregor. Luister naar zijn samenvatting van nog geen 2 minuten:

Of beter nog: Ga naar London Real en kijk het hele interview. Luister alsjeblief nou eens één keer naar de mensen die er verstand van hebben, inside informatie hebben en uitspreken tegen de leugens en de propaganda die er verspreid wordt door de Overheden en Main Stream Media. LUISTER!

De VS heeft eenzijdig de belofte om NIET als EERSTE kernwapens te gebruiken afgezworen, ondanks dat Rusland, China en Frankrijk daar wel aan vast blijven houden. Zet dat je niet aan het denken? Waar stuurt men naartoe? Welke waanzin heeft men voor ogen?

De wereld waarin we leven is volslagen gek geworden. Jij ook?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.