Journalisten zijn Prostituees

Vandaag zette Nieuwsuur hun laatste reportage online: Nieuwe feiten over aanslagen Nord Stream. Ik kan er persoonlijk maar één ding over zeggen: Een schandalig stuk propaganda! Werkelijk een flinterdun onderzoek. Legio landen doorgereist en ik geloof 2 of 3 getuigen gehoord die hun flinterdunne verhaal kunnen ondersteunen. Ook niet de meest betrouwbare getuigen; een “schipper” van een jachtje, een havenmeester en Deense “onderzoeker”.


De bevraagde Poolse haven- en douane-autoriteiten kunnen op geen enkele wijze het ongelooflijke verhaaltje van Nieuwsuur ondersteunen en merken zelfs op dat het NIET KAN!

Ik associeer journalisten met prostituees

Dat is werkelijk het ENIGE stukje waarheid wat er in deze reportage zit. Uit de mond van een van de door Nieuwsuur aangebrachte zogenaamde “verdachten”. Het valt me nog mee dat ze de paspoorten van deze kerels niet op “plaats delict” hebben gevonden, uiteraard onbeschadigd en kurkdroog. Dat zou het verhaal in ieder geval de juiste context geven. Kijk zelf:

Er wordt slechts een heel korte opmerking gemaakt over de bijzonder duidelijke dreigementen van Joe Biden en deze hoer merkt bij de zeer uitgebreide en goed onderbouwde lezing van Seymour Hersh on Substack doodleuk op: “… maar vrijwel niemand neemt dat scenario serieus“. Deze man (van lichte zeden) durft zelfs over Hersh te zeggen dat hij een “ooit gerenommeerde onderzoeksjournalist” zou zijn geweest. Met een Purlitzerprijs en decennia spraakmakende journalistiek in de achterzak nota bene. Waarschijnlijk mag hij er slechts van dromen ooit tot de hoogte van Seymour Hersh te kunnen en mogen stijgen. Niet zolang hij zijn ziel verkoopt, in ieder geval.

En voordat er iemand commentaar heeft dat ik deze “zogenaamde journalist” Eelco Bosch van Rosenthal een hoer, prostituee of van lichte zeden heb genoemd bedenk even goed dat dit NIET van MIJ afkomt maar van zijn Oekraïense vriendjes die hem zo noemen in zijn eigen reportage. Ik rapporteer slechts wat ik waarneem. Ik mag wel zeggen dat ik het roerend eens ben met de stelling van Rustem A. Daar is niets tegen in te brengen.

Werkelijk walgelijke propaganda van de bovenste plank dat nog niet in een sprookjesboek mag worden afgedrukt.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.