Hoe COVID-prikken kanker kunnen veroorzaken

Kevin McKernan, Medicinal Genomics, legt uit dat in veel gevallen, wanneer tumoren worden gesequenced, ze sequenties van SV40 en andere virussen blijken te bevatten, die in je genoom kunnen integreren, waardoor verstoringen en instabiliteit ontstaan die de cellijn uit de hand kunnen laten lopen. In het geval van COVID-19-prikken zegt hij: “De zorg is dat als dit DNA het genoom integreert, een deel van de SSV40-sequentie een SV40-promotor is, een zeer sterke promotor, wat betekent dat het transcriptie aandrijft waar het ook in het genoom terechtkomt.“.

Als dit zich toevallig voor een proto-oncogen laat vallen [een gen dat het potentieel heeft om kanker te veroorzaken] en veel expressie van een gen dat bekend is, als je het hyperexpressie geeft en de cel kankerachtig maakt, dan hebben we een zorg dat DNA dat in feite doet. “Maar COVID-19-prikken bevatten niet alleen SV40-promotors, ze bevatten ook een 72-basenpaar-insertie die de promotor veel agressiever maakt en ook de sequentie in de kern van de cel drijft. En ze staan vlak naast elkaar“, zegt McKernan. “Als dit DNA in de kern beweegt en het sleept een promotor mee, en dat integreert voor een gen, kan het de genregulatie verstoren en mogelijk leiden tot de oncogenese.

Tegelijkertijd toonde een Pfizer-studie aan dat de COVID-19-prikken lymfocytopenie en neutropenie of lage concentraties witte bloedcellen kunnen induceren. Dit zou het verder mogelijk kunnen maken dat kankerachtige veranderingen zich vermenigvuldigen. “Na vaccinatie hebben patiënten lagere witte bloedcellen, die je nodig hebt om cellen op te ruimen die zich misdragen, zoals kankercellen,” voegt McKernan eraan toe.

Hij heeft ook onderzoek gezien waaruit blijkt dat het spike-eiwit van COVID-19-opnamen de kern kan binnendringen en de regulatie van p53- en BRCA1-genen kan verstoren: “Mensen zijn waarschijnlijk bekend met BRCA1 vanwege borstkankergenen, maar p53 is ook een andere bewaker van het genoom. Dit zijn genen die genomen opruimen die zijn gebroken of integratiegebeurtenissen hebben…“.

Als je alle drie die potentieel verhoogde integratierisico’s hebt, met witte bloedcel reductie en spike-eiwit die de genen remmen die bedoeld zijn om dit soort problemen op te ruimen, kan de combinatie van die dingen zeker worden gekoppeld aan de toename van kanker die we momenteel zien.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.