Corona doofpot

Onder Premier Jacinda Ardern kent Nieuw-Zeeland de meest strenge coronamaatregelen ter wereld. Verplichte vaccinaties, opsluiten van critici, opsluiten van ongevaccineerden, kinderen weghalen bij hun ouders, ontslagen bij de vleet, neerslaan van demonstraties, etc, etc, etc.

Jacinda Ardern komt uit de school van de WEF (World Economic Forum) genaamd Young Global Leaders. Ze studeerde daar in 2014 af. Daarmee sloot ze aan bij een aantal wereldleiders die dezelfde opleiding van Klaus Schwab achter de rug hebben zoals Tony Blair, Nicolas Sarkozy, Vladimir Putin, Justin Trudeau, Emmanuel Macron, José Manuel Barroso en Angela Merkel maar ook grote oligarchen zoals Bill Gates, Jeff Bezos en Mark Zuckerberg. In Nieuw-Zeeland wordt ze inmiddels belaagd door het gepeupel die haar beleid door hebben. Net als onze eigen Rutte en Kaag heeft ook Jacinda Ardern de benen genomen en werkt bij het WEF. Ze aast op een pluche zetel bij de VN alwaar ze nog meer kan doen in dienst van de Great Reset.

In Nieuw-Zeeland komt ondertussen het ene na het andere lijk uit de kast. Onder leiding van Ardern moesten ALLE burgers verplicht gevaccineerd worden maar bleek dat ze de elite vrijstelling gaf. Het zou een schandaal van de bovenste plank moeten worden maar de MainStream Media bedekt het weer met de mantel der liefde. In Europa en Amerika wordt ze als een geweldige leider aangeprezen wat er op wijst dat ze ergens een hoge pluche zetel moet gaat bekleden, ver weg van de boze burgers in haar eigen land. Het werk voor Klaus Schwab zal ergens anders in de wereld worden voortgezet, waarschijnlijk op dezelfde destructieve wijze.

Deze Nieuw-Zeelandse burgers moeten ondertussen leven met de gevolgen van de verplichte vaccinatie campagne. Een klokkenluider maakt overheidsdata bekend. De cijfers zijn schokkend:

Haar leider, Klaus Schwab, probeert de schade te beperken en geeft de opdracht aan alle overheden ter wereld om klokkenluiders op te sluiten. Maar is dit het eerste schaap over de dam? Is de schade nog te beperken? Deze man is niet de eerste de beste. Hij bekleedde een hoge positie in de IT van de Nieuw-Zeelandse overheid en had toegang tot alle data.

De data is nu publiek, de geest is uit de fles. Zou men die er nog terug in krijgen? Zullen de diep slapende mensen dit wel meekrijgen? Of wordt deze klokkenluider ook ergens in een isolatiecel gestopt, net als Julian Assange?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.