Vaccin doofpot

Ik had dit blog had net zo goed “Corona doofpot – 2” kunnen noemen maar we weten inmiddels allemaal wat er in de Corona doofpot verdwijnt. Zo wordt ook de beloofde, afgesproken en overeengekomen Parlementaire Enquête doodgezwegen en verder vooruit geschoven. Wellicht komt er van uitstel zelfs afstel. In de MainStream Media mag nog steeds niet gesproken worden over de misplaatste corona-maatregelen-crisis. Op Social Media wordt nog steeds gebanned. Alles wordt in het werk gesteld om de slapende burger in slaap te houden.

Al in 2020 besloot ik de “gemaakte” en zelfs vervalste cijfers over “besmettingen“en “corona-doden” achter me te laten en te gaan kijken naar de totalen. Hoeveel mensen gaan er in totaal dood in Nederland? Onder de titel “Cijfers openen je ogen” zette ik de CBS cijfers om in een eigen spreadsheet en ging er naar kijken. Ik trok voor mezelf een paar onthutsende conclusies over het “beruchte” corona jaar.

Nog geen wetenschappelijke conclusies maar er was toch tenminste basis voor meer en beter onderzoek, door wetenschappers. Zoals het onafhankelijke onderzoek van Gupta Strategists dat al in mei van 2020 een rapport had geschreven genaamd: COVID gaat Koekoek – Hoe de COVID-19 golf van maart-april 2020 Nederlandse ziekenhuizen overspoelde en de reguliere zorg ondermijnde.

Eind 2021 deed ik het nog een keer en deze keer waren de cijfers nog onthutsender. Ik ontdekte een correlatie tussen prikken en de oversterfte per leeftijdsgroep. Dit blog kun je hier lezen: Cijfers openen je ogen (vervolg) Vanaf dat moment sprongen er meer alternatieve nieuwsbronnen op deze trein en de berichten over “onverklaarbare oversterfe” gingen van start. Ook de politiek in de Tweede Kamer en de MainStream Media volgde. Zoals ik al in 2020 suggereerde: KIJK NAAR DE TOTALE OVERLEDENEN BIJ HET CBS.

Vandaag bereikte mij het onthutsende nieuws: CBS stopt met wekelijkse berekening van oversterfte. Gaat de doofpot nu zelfs zover? Gaat de overheid nu werkelijk de cijfers verstoppen? Als gevolg van de klokkenluider in Nieuw-Zeeland? Als gevolg van de alarmerende berichten van oversterfte, mogelijk in correlatie met de mRNA-prikken? Ter voorbereiding op een onderzoek naar deze oversterfte: Nieuwe Kamer steunt debatverzoek Omtzigt over aanhoudende oversterfte? In opdracht van Klaus Schwab? Het KAN dus nog gekker!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Na de overduidelijke ShadowBan op Google krijgen we nu ook te maken met BANs op Facebook. Nadat dit voor de eerste keer gebeurde met een bericht over Janet Ossebaard een paar dagen geleden mag je nu ook Corona doofpot en (dit bericht) Vaccin doofpot niet op Facebook plaatsen.

Er wordt, zoals je ziet, geen duidelijke reden bij gegeven. Mijn bijdragen worden door Facebook als SPAM gezien en ze zouden geplaatst worden om “op misleidende wijze vind-ik-leuks, volgers, deelacties of videoweergaven” te krijgen. Totale BULLSHIT natuurlijk!

Het bevestigt alleen maar de titel van het bericht: Vaccin doofpot. Denk er aan: Wil je niks missen?

Schrijf dan in op onze Nieuwsbrief!

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.