Komt het nog goed?

Zoals gezegd: ik kan niet over koetjes en kalfjes praten als de wereld in brand staat. Ook niet met de feestdagen. Zo ook vanavond weer. Dan krijg ik de vraag: “Komt het nog goed?“. Ik hoef daar tegenwoordig eigenlijk niet meer lang over na te denken: NEE. Het komt niet meer goed. Zo simpel is het. 2030 staat vast en dan is de onderwerping compleet. En erger als men zich überhaupt kan voorstellen. AI, transhumanisme, oorlog, honger, ziektes, vaccinaties, etc, etc. Men werkt doelbewust naar het hoogtepunt toe of moeten we het over een dieptepunt hebben. Zoals Albert Einstein ooit gezegd zou hebben:


De wereld is een gevaarlijke plek om te leven, niet vanwege de mensen die slecht zijn, maar vanwege de mensen die er niets aan doen.


Er komt toch een Parlementaire enquête over corona; gaat die niets bewerkstelligen dan?“. Nee, ik denk het niet. We weten, tot op de dag van vandaag niet wat er precies na de 1e wereldoorlog is gebeurt. Het narratief is “Spaanse griep” maar virussen zijn pas in de dertiger jaren ontdekt. Er zijn er die beweren dat het een vaccinatie-ramp was. Er stierven tenslotte meer soldaten door ziektes als door vijandelijke vuur en gifgas aan het front. Soldaten werden met van alles en nog wat ingespoten om hen “te beschermen“.

Er zijn er die vraagtekens zetten bij de ziektes in de loopgraven. Zijn deze bewust verspreid? Waren het biologische wapens? Waar het ook vandaan kwam, het onweerlegbare feit was dat, toen alle soldaten huiswaarts keerden er een epidemie uitbrak die meer slachtoffers eiste als de gehele eerste wereldoorlog tezamen. Schattingen lopen op tot ruim 100 miljoen, het tienvoudige van de officiële oorlogsslachtoffers. Feitelijk zou alleen het tijdstip al iedereen aan het denken moeten zetten. Maar het was een griep; dat was het narratief en dat is geschiedenis geworden. Zo zal het ook gaan met COVID-19, ondanks alle bewijzen.

Zo ook met de oorlogen. Onze generatie heeft het bijzonder duidelijk meegemaakt: Irak werd binnengevallen onder valse voorwendselen. De “Weapons of Mass Distraction” koste zelfs Tony Blair zijn politieke carrière. Maar de bezettingstroepen zitten er nog, 20 jaar later; ja, ook onze jongens. En Sadam Hoessein speelt een hoofdrol in de populaire Netflix serie “How to Become a Tyrant“. Hij is nog steeds het toonbeeld van “Evil” en niet Blair of Bush. Zo ook met Vietnam, Nicaragua, Panama, Libië, Afghanistan en tenslotte Oekraïne. Als de “fluwelen (CIA) revoluties” niet werken volgt er gewoon groot militair geweld. En we weten niet eens meer waarom. De VS is de “handhaver” van de “democratie” op de wereld. De fluwelen propaganda werkt.

Het “U.S. Department of Defense” zou men beter “Department of Offense” kunnen noemen want de VS is nog NOOIT aangevallen en zij hebben zich nog NOOIT hoeven te verdedigen. Hun massale leger is altijd ingezet voor offensieve doeleinden. Het leger van de VS is de militaire tak geworden van TPTB of hoe je ze ook noemen wil. Niet voor democratie maar voor belangen van bankiers, oliegiganten en de oorlogs-industrie. Daar is Big-Tech en Big-Pharma, wat mij betreft, de laatste jaren bijgekomen.

En ook Europa zal er aan geloven als ze niet gewillig mee bewegen. De openlijke aanval op het Rusland van Putin is nog maar de eerste stap.

Er waren er nog die enige hoop hadden in onze digitale revolutie. We hebben toch het Internet. We kunnen elkaar informeren en als we de “waarheid” aan onze kant hebben komt het toch goed. Maar WOKE, Big Tech, vrijwillige censuur en uiteindelijk de DSA zal een einde maken aan ons vrije Internet. Op 19 oktober 2022 goedgekeurd en, voor de grote spelers, in augustus 2023 van kracht geworden. De kleine spelers krijgen vanaf 17 februari 2024 te maken met de DSA. Niemand leest het; niemand heeft een idee wat hier in staat. Maar het gaat een dikke vette streep trekken door alle vrijheid die er nog over is.

Eigen websites via eigen domeinen op eigen servers zullen zelfs aangepakt worden omdat alle “tussen-handelaren” worden aangepakt. Hostingproviders gaan verplicht worden om jouw website te blokkeren als de inhoud hen niet aanstaat. Maar ook knooppunten, certificaat-verstrekkers, domain-registrars, e.d. gaan vallen onder deze “tussen-handelaren“.

Zonder een registrar, een route naar je server en een ssl-certificaat is elke webserver ten dode opgeschreven. Het VRIJE WOORD gaat medio 2024 verdwijnen, ook BLCKBX, ook Jensen, ook Frontnieuws en ga zo nog maar even door. Want ook zij hebben een domeinnaam en een route nodig. Ook MediaVrijheid, ondanks eigen servers, eigen firewalls, eigen nameservers, public-source-certificaten en een bijzonder korte route naar de AMS-IX is ten dode opgeschreven.

Komt het nog goed? NEE. Ik denk het niet. We kunnen alleen nog hopen op een wonder en dat wonder is NIET Geert Wilders en NIET Donald Trump.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, ICT, Oekraïne, Overheid, Recht, Vrijheid met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.