Misbruik politie

Ik had het er vorige week al even over: Politie tekorten. In de media gaat het er steeds over en het komt ook steeds terug, al jarenlang. Ik heb al laten zien dat het ronduit absurd is en dat men slechts de tijd wat beter moet managen. Prioriteiten stellen lijkt mij. Dat zou een heleboel oplossen.

Maar waar heeft de politie het nu zo druk mee? Ik ben er eens even ingedoken en vond wat activiteiten:

Allereerst moeten ze van de baas van het OM gratis koffie en thee brengen bij de snelweg-terroristen. Natuurlijk; logisch toch. In Friesland krijgen mensen lange gevangenisstraffen en boeren die demonstreren mag je op schieten maar klimaatgekken worden verzorgd met koffie en thee. En het OM heeft helaas geen mensen en tijd om die te vervolgen.

Maar het kan nog veel gekker: De politie heeft het ook heel druk met KORANVERBRANDING! Dat lijkt een hoge prioriteit te krijgen bij onze dienders:

Ik vond deze beelden werkelijk MISSELIJKMAKEND! Waarom faciliteert onze politie dit soort acties? Waarom werken zij mee aan deze vreselijke provocaties van hele bevolkingsgroepen? Waarom willen ze perse internationaal als haters van de Islam worden herkend.

Wanneer stopt deze complete waanzin?

Ik schaam me dood. Dat dit mogelijk is in ons “vrije” Nederland. Dat men dit een “rechtstaat” durft te noemen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Link naar gehele fimpje van 112

Dit bericht is geplaatst in Overheid, Recht, Vrijheid met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.