Gevaar: Politie tekorten

Geert Wilders, de populairste politicus van dit moment, houdt zijn (gebruikelijke) toespraak:

Véél meer politie: Wij willen volgend jaar een miljard euro extra vrij maken voor de politie.

Een en ander natuurlijk verpakt in een verhaal van haat tegen buitenlanders, kut-Marokkanen en mocro-maffia. Hij doet wat hij doen moet, waar hij voor aangenomen is. Verdeel en heers middels een rechts geluid en steun de onderdrukking. Maar de agenda is meer dan links. Een globalistische communistische totalitaire agenda. Partij Voor de Vrijheid is een illusie waar deze keer velen ingetrapt zijn.

De criminaliteitscijfers lopen al jaren terug. Zo ook terrorisme. Dat is de waarheid. Maar door het constant herhalen van idiote leugens is de Nederlandse burger banger dan ooit.

Tekorten bij politie houden nog jaren langer aan dan gedacht

Zo spuugt de NOS eind vorig jaar. Crisis en rampspoed. We zullen worden overlopen door buitenlanders en criminelen maar vooral buitenlandse criminelen als we niet ingrijpen. Dat is het narratief. Dat moeten we geloven. Dat zijn de leugens die men ons op de mouw spelt.

Maar nu even naar de werkelijkheid:

Aan de actie deden meer dan 50 agenten en ambtenaren mee.

1 auto in beslag genomen en 1 andere persoon werd aangehouden.

Dus 50 ambtenaren ingezet, nog afgezien van het materieel, en de opbrengst is één auto en één aanhouding. Daar moeten we er inderdaad nog 1500 meer van hebben … Welk tekort aan politie? Welk overschot aan criminelen?

Maar dit was toch vooral een actie tegen buitenlanders? Nou, nee. Ook de zoveelste generatie Nederlander wordt hier gewoon slachtoffer van. Ook wij raakten weer 3 kwartier nutteloos kwijt door deze razzia die we nooit meer terug krijgen:

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Recht, Vrijheid met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.