Internet censuur uitbreiding

Ik heb er natuurlijk al meer over geschreven maar blijkbaar wil het niet binnenkomen bij de massa. Ook op het internet gaat de globalistische censuur toeslaan met alle middelen mogelijk. De nieuwe DSA (De Europese Digital Services Act) is van kracht en de praktische applicaties komen langzaam los. De EU Disinfo Lab gaat druk uit oefenen op de ICANN om ook te gaan handhaven op domeinnamen.

Om uit te leggen hoe groot de impact kan zijn en hoe gevaarlijk dit voor ons vrije internet is even een beetje uitleg over de spelers:

  1. ICANN of Internet Corporation for Assigned Names and Numbers is een van de belangrijkste organisaties op het internet en voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het feit dat jij, als je een (domein)naam in typt, ook werkelijk op de juiste website (server) uitkomt. ICANN is een (zeer belangrijke) “tussenhandelaar” zoals beschreven in de DSA.
  2. EU Disinfo Lab noemt zichzelf een “onafhankelijke non-profit organisatie” die “kennis en expertise over desinformatie in Europa verzamelt“. Daartoe gebruikt men in toenemende mate de DSA en lobbyt, doet aangiftes en organiseert zelfs rechtszaken om handhaving af te dwingen. Hoe onafhankelijk ze werkelijk zijn valt te betwijfelen want ze worden in belangrijke mate gefinancierd en in leven gehouden door de Open Society Foundations.
  3. Open Society Foundations, opgericht door George Soros, zijn (volgens eigen zegge) ‘s werelds grootste particuliere financiers van onafhankelijke groepen die zich inzetten voor “gerechtigheid, democratisch bestuur en mensenrechten.”.

We zien dus wederom dat een steenrijke oligarch zijn geld en invloed inzet om te bepalen wat jij en ik te zien krijgen, maar nu ook, op het internet. We hebben deze constructie al vele malen kunnen zien met bijvoorbeeld:

  1. Bill Gates – Bill & Melinda Gates Foundation – WHO
  2. Rockefeller Foundation – Johns Hopkins University – Corona statistieken

Hoe weten we dit alles? Omdat we nog steeds zaken kunnen opzoeken op internet. Als je Google, Youtube of Facebook vermijd dan zijn er nog steeds vele alternatieve nieuwsbronnen die de andere kant van het nieuws laten zien. Je kunt dus nog steeds, met weliswaar enige moeite, de waarheden op het net vinden en dat is een aantal globalistische oligarchen natuurlijk een doorn in het oog.

Waar ik al meerdere malen voor waarschuwde begint nu vorm te krijgen: Men gaat alternatieve nieuws-websites en -blogs aanpakken bij de bron, namelijk de verwijzing van de naam naar het adres op het internet.

Zonder de REGISTRY zijn namelijk de servers die de diverse domeinnamen hosten niet meer te vinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan BLCKBX.tv , MarijnPoels.com , StopWorldControl.com , PlandemicSeries.com , Jensen.nl , TuckerCarlson.com , FreedomPlatform.tv , enz, enz, enz. Maar natuurlijk ook MediaVrijheid.com.

Als je helemaal BLIND bent, ben je makkelijk te leiden.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in ICT, Overheid, Vrijheid met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.