Stakeholder Communism

Ik heb hier een groot aantal documentaires aanbevolen. Ik heb er zelfs een behoorlijk aantal op onze eigen servers geplaatst omdat ze keer op keer verdwenen op het internet. Ik heb vele bijzondere docu’s gezien die elk onderwerp goed belichtte. Wat ik echter miste was een docu die alle “dots” met elkaar “connect“. Een film die alle huidige maatschappelijke vraagstukken met elkaar verbind. Die inzicht geeft in het grote plaatje en verklaringen geeft voor de vreemde zaken die gaande zijn.

Deze documentaire is er nu en heet Stakeholder Communism. Een meesterwerk van research en nog betere weergave. Geen spraakzame complotdenkers maar elk onderwerp wordt uitgelegd door TPTB zelf, onweerlegbaar en geweldig gekoppeld en in lijn gezet.

En mocht deze wederom verdwijnen:

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, ICT, Oekraïne, Overheid, Recht, Vrijheid met de tags , , , , . Bookmark de permalink.