Bill Gates – Deel 2

Zoals beloofd, het 2e deel van mijn tweeluik over Bill Gates, de filantroop en vaccin-expert. Sommige zaken zijn mijn mening, anderen zijn controleerbare feiten. Om verwarring te voorkomen zal ik beide begeleiden met het woord [FEIT] of [MENING].

Bill Gates wordt door velen gezien als een filantroop die belangeloos geld uitgeeft voor goede doelen. [MENING] Iemand die rond 100 miljard bezit heeft, kan en zal heel makkelijk een aantal miljoenen uitgeven om zijn blazoen op te poetsen. Daarbij denk ik dat iemand die 10 miljard bezit en 100 miljard nastreeft een psychopaat is maar daarover heb ik al eerder geschreven [MENING].

[FEIT] In mei 2019 werkt Bill Gates mee aan een documentaire voor Netflix genaamd “Coronavirus, Explained“. De serie is vanaf april 2020 op Netflix te zien [FEIT]. [MENING] De als documentaire opgezette film geeft de officiële lezing weer van de pandemie die de wereld op dit moment treft. Met meerdere onnodige verwijzingen naar de spaanse griep pandemie van 1918 is het een zeer angstige documentaire [MENING].

[FEIT] Op 18 oktober 2019 wordt in New York het EVENT 201 georganiseerd, mede door de Bill & Melinda Gates Foundation. De website zegt daar het volgende over: “Event 201 simulates an outbreak of a novel zoonotic coronavirus transmitted from bats to pigs to people that eventually becomes efficiently transmissible from person to person, leading to a severe pandemic.“. In Nederlands: “Event 201 simuleert een uitbraak van een nieuw dierlijk coronavirus dat via een vleermuis en een varken naar mensen wordt overgebracht. Uiteindelijk wordt het efficiënt overdraagbaar van persoon op persoon waardoor het leid tot een ernstige pandemie“[FEIT]. Let goed op de datum 18 oktober 2019, ruim voordat er in Huwan ook maar iets aan de hand is. Nee, ik verzin dit niet! Check de SITE

[FEIT] Op 30 december 2016 wordt bij het European Patent Office het patent EP3172319A1 aangevraagd voor onderzoek. Het draagt de naam CORONAVIRUS. Op 31 mei 2017 vraagt men om validatie. In de beschrijving is duidelijk terug te vinden dat het geschikt is en gebruikt kan worden als vaccin. Op 20 november 2019 wordt het patent verstrekt aan The Pirbright Institute [FEIT]. Een snelle GOOGLE naar The Pirbright Institute geeft werkelijk tientallen links met de Bill & Melinda Gates Foundation weer. [FEIT] In ieder geval wordt de The Pirbright Institute zwaar financieel ondersteund door de Bill & Melinda Gates Foundation[FEIT] . Het is mijn [MENING] dat het daardoor, net als de BBSRC , zwaar onder de invloed van de Bill & Melinda Gates Foundation staat [MENING].

[FEIT] De Bill & Melinda Gates Foundation zijn, na het wegvallen van de financiële steun van de USA, de grootste geldschieter van de World Health Organization [FEIT]. Het gaat hier om MILJOENEN en dat [MENING] kan niet gepaard gaan ZONDER belangrijke invloed van Gates [MENING]. [FEIT] Het is de WHO die groot alarm slaat en alle landen adviseert om in “lockdown” te gaan [FEIT].

[FEIT]De WHO leunt hevig op de cijfers van computermodellen afkomstig van de Johns Hopkins Center, een medeorganisator van bovengenoemd Event 201 [FEIT]. Cijfers die overigens al binnen enkele weken sterk naar beneden worden bijgesteld. Schattingen van miljoenen doden gaan al erg snel naar enkele tienduizenden. Ook de Johns Hopkins Center is sterk afhankelijk van bijdragen van de Bill & Melinda Gates Foundation.

[FEIT] Ook het RIVM krijgt financiële steun van de Bill & Melinda Gates Foundation [FEIT]. Het RIVM volgt, zonder enige vorm van kritiek, de “officiële lijn” van de WHO en adviseert als formeel onderdeel van onze overheid onze regeringsleiders. Tevens berispen en / of waarschuwen ze artsen die zich niet aan de officiële lezing houden. Let wel: zowel de WHO als de RIVM zijn niet (juridisch) aansprakelijk voor de adviezen die ze geven.

Tot slot mijn ongezoute [MENING] over Bill Gates:

Bill Gates heeft zich via zijn Microsoft, waar hij overigens pas onlangs uit stapte, toegelegd op groot financieel gewin maar vooral monopolisme. Door de wereld leidende software leverancier heeft hij ongekende toegang gehad tot werkelijk alle informatie die hij zou willen hebben. En we weten allen: kennis = macht [MENING]. Daarna heeft hij zich volledig gefocust op VACCIN’s en het propageren van een doomsday-scenario / pandemie als gevolg van een zeer besmettelijk en gevaarlijk virus, ver voordat er sprake was van Covid-19.

Waarom? Meer monopolie? Meer macht? New Word Order? Vul het zelf maar in aan de hand van de FEITEN die ik hierboven heb aangereikt.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , . Bookmark de permalink.