Liever een WAPPIE dan een SLAPPIE!

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de reacties op mijn medewerking aan de Kinnebak Podcast. Verreweg de meeste waren positief en leuk om te horen/lezen. Verreweg de meeste komen natuurlijk uit mijn directe kring en dat geeft niet echt een betrouwbaar beeld hoe het ontvangen is maar toch. Ik realiseer me tenminste dat deze “statistiek” gekleurd is en nietszeggend. Denk daar maar eens over na als je een of twee artikeltjes leest over een lijdensweg van een covid-19-patiënt en de MSM hierbij vermeld hoe verschrikkelijk de ziekte is in zijn algemeenheid. Of als Hart van Nederland weer eens 2 of 3 mensen aan de microfoon laat die een uitgesproken mening hebben. Hoeveel mensen hebben ze die microfoon voorgehouden?

Dat heb ik ook al meer geclaimd in mijn blogs: Met statistieken kun je alles aantonen. Het ligt er aan hoe je ze presenteert en welke informatie je er in verwerkt. De beruchtste zijn natuurlijk de “besmettingscijfers”. Als je de positieve PCR-tests presenteert ZONDER de afgenomen tests zegt het helemaal niks. Zeker niets over het “oplopen” van “besmettingen“. Toch doet men dat dagelijks. Wat dit teweeg brengt is uiteindelijk alleen maar ANGST. Je moet je afvragen of dit wellicht ook het enige doel is van deze cijfers. Bekijk het volgende filmpje maar eens. Het duurt maar 3 minuten.

Ik denk dat steeds meer mensen het gaan zien en dat is ook nodig. We MOETEN de ANGST doorbreken en het gaan zien voor wat het is: een gewone griepgolf zoals alle andere jaren. We moeten stoppen deze angst zelf te voeden. WIJ kunnen die “FEAR FEEDBACK” zelf stoppen, uitschakelen. En als we duidelijk maken dat ons die ANGST niet meer interesseert en bang maakt dan stopt de MSM wellicht ook vanzelf. Die brengen tenslotte alleen maar wat het publiek wil zien/horen, de zogenaamde “kijkcijfers“.

Een aantal keren hoorde ik in de reacties toch nog: “we zijn het niet met elkaar eens“. Dat verontrust me. Alsof ik hier een “mening” verspreid. Tijdens de podcast bespreken we de “10 leugens omtrent Corona“. Nergens tijdens deze blog en podcast geef ik mijn MENING. Het is geen interpretatie of mening; het zijn FEITEN. Elk van de 10 punten is een FEIT en je kunt deze feiten ook eenvoudig controleren. Als je zelf eens simpelweg deze punten zou controleren kom je er achter dat we voorgelogen zijn en nog steeds dagelijks voorgelogen worden.

Een enkeling zei zelfs: “Ik heb het niet (helemaal) bekeken maar ik ben het er niet mee eens“. Sorry, maar dat zijn de ergste! Dat zijn de mensen die Robert ook steevast de “bruikbare idioten” noemt. Geen verdieping maar wel een uitgesproken “mening”. Geen discussie maar wel een stellingname. Een simpele “ik geloof de wappies niet” zonder er ook maar even naar geluisterd te hebben. Dat is ook wat Minister de Jonge wil van je: Als je de inhoudelijke discussie niet aan kan of wil gaan dan noem het gewoon “NEPNIEUWS” of “WAPPIE”. Lekker makkelijk maar vreselijk LAF!

Vergeet één ding niet: Het zijn NIET de enkelingen aan het roer die onze wereld aan het kapotmaken zijn! Het is de zwijgende meerderheid die dit op hun geweten heeft.

Liever een WAPPIE dan een SLAPPIE!

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.