Ukrainian Street Justice

Het onderstaande filmpje vond ik op zoek naar informatie die we niet krijgen van onze media. Ik kwam het gisterenavond tegen en het bleef in mijn hoofd, de hele nacht. Het laat zien hoe in de Oekraïne, door de door ons ons gesteunde strijders, misselijkmakende en mensonterende wandaden worden begaan. Het betreft Roma, Russen en andere minderheden die op deze wijze door Oekraïners worden mishandeld.

LET OP! Dit filmpje bevat bijzonder schokkende beelden. Niet geschikt voor kinderen en mensen met een zwakke maag.

Misschien kunnen we ook de zaken van een andere kant bekijken als het narratief van de EU, NATO en de VS. Misschien kunnen we deze beelden ook op het grote scherm van de Tweede Kamer laten zien. Laten we kijken of onze Kamerleden dan ook massaal gaan staan en applaudisseren zoals voor de goed acterende president.

Misschien moeten we deze beelden voor ogen houden als we steun, geld en wapens sturen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.