2 jaar verzet tegen het Corona narratief

A.s. zaterdag is het precies 2 jaar geleden dat ik weer begon te bloggen na bijna een jaar van stilte. Ik keek mijn ogen uit naar de gekte rondom corona en de reacties van politici en mensen om me heen. In mijn eerste verzet startte ik met het stellen van 4 kritische vragen:

  1. Is er een reëel gevaar? En waaruit blijkt dat? Zoals ik uit de (officiële) informatie kan opmaken gaan en gingen er, ten tijde van de lockdown, niet meer mensen dood als normaal in de tijd van het jaar. Sterker nog, het griepvirus begin 2018 vergde veel meer doden. Ik zie dus het reële gevaar NIET.
  2. Wat is de gemiddelde leeftijd van de (corona) overledenen? En wijkt dat af van het landelijk gemiddelde? Wederom NEE. Beide liggen een beetje boven de 80, vrouwen wat ouder als mannen. Geen vreemde constateringen.
  3. Zijn de cijfers in de landen die NIET meedoen aan de lockdown (zoals Zweden, Japan) drastisch erger? Nogmaals NEE. Geen rare veranderingen. Sterftecijfers op landelijk gemiddelde voor de tijd van het jaar.
  4. Worden er systematisch (grond en/of mensen-)rechten geschonden? JA, volmondig JA. Ernstige beperking van vrijheid, catastrofaal inkomstenverlies voor velen, bedrijven die dit niet volhouden, geïsoleerde bejaarden, (nood)wetten die er in recordtijd worden doorgedrukt, etc, etc.

Ik wil alle meningen en (samenzwerings-)theorieën laten voor wat ze zijn. Iedereen mag ervan denken wat ze willen. Nogmaals, ik concentreer me op de officiële berichtgeving. Cijfers van WHO en RIVM e.d. En kom dan al tot de conclusie dat ik er NIETS van begrijp, helemaal NIETS.

Toegegeven: Ook ik had een paar weken pas op de plaats gemaakt. Even rustig kijken wat hier aan de hand is. Niet dat ik me veel aantrok van de maatregelen maar ik had er dan ook niet zoveel last van. Ik werkte al jaren van thuis en leverde al 20 jaar telewerk oplossingen voor het bedrijfsleven.

Ik stelde 4 legitieme vragen die ik direct zelf kon beantwoorden. 4 duidelijke vragen die mij aan het twijfelen hebben gebracht omtrent het narratief. Wat was hier aan de hand? Hierop volgt 2 jaar van onderzoek en een kritische houding. Velen volgden met aanzienlijk meer bereik maar er was ook een overweldigend tegenoffensief.

Een maand later concretiseer ik de vragen, helder en duidelijk. Alle vragen zijn nog altijd actueel, maar vooral vraag 5 blijkt midden in de roos te zijn: “Waar ligt het punt dat we de maatregelen annuleren om verdere (grotere) schade/doden te voorkomen? “. Onze overheid verzet namelijk in 2 jaar constant de piketpaaltjes.

Politici en de Mainstream Media zetten een tegenaanval in met de kernwoorden “nepnieuws” en “complotdenkers“. Ook Social Media en SearchEngines zoals Google droegen hun steentje bij om alle berichten (en personen) die niet in lijn waren met het officiële narratief te ontkrachten, ridiculiseren en demoniseren. Wij merkten het direct maar in welke mate dat overheid en media samenwerkte om tegengeluiden te dwarsbomen wordt pas veel later duidelijk (maart 2022).

Na de schimmige misinformatie van NGO’s, overheid en media volgden de keiharde leugens. Men leek er zich niet eens meer voor te schamen. De samenwerking van overheid en media bleek namelijk bijzonder goed te werken. Iedereen die kritisch was werd geframed, ontslagen of zelfs opgesloten. Veel kritische mensen werden monddood gemaakt en de gewone burger werd banger voor hun eigen overheid dan voor Corona. Boetes, dreigen met ontslag, intrekken en weigeren van opdrachten en zelfs sociale controle en correctie werden schering en inslag. Totaal onbegrijpelijke maatregelen zoals de QR-code en zelfs een avondklok volgden.

Inmiddels plaatsten vele van mijn eigen vrienden en bekenden mij ook in het hokje “WAPPIES” maar ik besluit het te omarmen als een compliment; een geuzennaam. Het zegt namelijk veel meer over de mensen die dit bezigen als over de wappies zelf. Ik ben er trots op. Een wappie is geen complotdenker maar een compleetdenker. Maar zelfs complotdenker heeft bij mij geen negatieve intonatie meer gezien de vele complotten van NGO’s, overheden en zelfs media die keer op keer ontrafeld worden.

Eind 2020 schrijf ik het artikel “10 leugens omtrent CORONA“. Het wordt een van de meest gelezen berichten op mijn blog. Zeker het meest gelezen in de categorie “Corona“. Het akelige is dat alle 10 deze leugens nog steeds actueel zijn. Hoewel elke leugen inmiddels ontkracht is, zelfs in de MainStream Media, blijven ze voortbestaan. Zoals Blckbx deze week weer onthulde: zelfs de RIVM bezigt nog steeds deze leugens. Op hun site staat: “Als je een positieve testuitslag krijgt, heb je COVID-19. Je bent dan een aantal dagen besmettelijk en gaat daarom in isolatie.“. Flavio noemt het “nepnieuws” maar ik noem het gewoon 3 leugens: Leugen 6 (een positieve test toont geen COVID-19 aan), leugen 7 (je bent namelijk niet “besmettelijk”) en een nieuwe leugen: je hoeft namelijk helemaal niet meer in isolatie. Het blijkt dus dat, ondanks dat alles ontmaskert is, onze eigen overheid gewoon doorgaat met liegen en bedriegen. Dank aan Blckbx maar weer eens voor de heldere ontmaskering.

In 2021 constateer ik al dat bij de 10 leugens die nog steeds verspreid worden er 5 bijgekomen zijn: Leugens over Corona duren voort. Deze betreffen vooral de prikken die massaal uitgedeeld worden. Ik ben van mening dat het ook geen “goed bedoelde” vergissingen meer zijn maar WE WORDEN BEWUST VOORGELOGEN! Persoonlijk besluit ik heel bewust dat ik me niet laat prikken. Persoonlijk doe ik sowieso niet mee met de gekte. Ik volg geen enkele maatregel op, vanuit een gevoel van gerechtvaardigde burgerlijke ongehoorzaamheid. Ik trok me niets aan van de avondklok, überhaupt niet van de lockdowns; ik laat me niet testen, nooit; ik heb geen QR-code; ik heb zelfs nog NOOIT een mondkapje gedragen, nergens. Als me daardoor toegang wordt geweigerd laat ik duidelijk horen wat ik ervan vind en draai om. Ik onthoud het wel en al die ondernemers die me geweigerd hebben zijn mij kwijt als klant, voor altijd. Ik vergeef dit NSB gedrag niet! NOOIT!

Ik besluit af en toe naar demonstraties te gaan en ontdek hoe repressief en agressief onze overheid deze onderdrukt, wederom vergezeld door een waterval van leugens in de media. Ik kan alleen maar constateren dat de rechtstaat is opgehouden te bestaan. Vrijheid bestaat alleen nog in je hoofd, als je je niet laat onderdrukken. Mijn aloude 1% filosofie herleefd en viert hoogtijdagen. De woorden van Nelson Mandela zijn wederom mijn credo:

Als wetten en regels onredelijk worden rest niets anders dan buiten de wet te leven

Ondertussen steun ik, naast FTM, ook Blckbx, Cafe Weltschmerz en Jensen, financieel en moreel. Ik deel en verspreid hun boodschap wanneer ik kan en relevant is. De propaganda in de media viert tenslotte hoogtijdagen.

Telkens als je even denkt dat het niet erger kan komen er weer berichten naar voren die eigenlijk zo schokkend zijn dat iedereen zijn hakken in het zand zou moeten zetten. Nadat velen al, zeer terecht, hebben opgemerkt dat de prikken in strijd zijn met de code van Neurenberg geeft de hoogste functionaris van de EU een reactie: “We moeten de Code van Neurenberg maar afschaffen“. Met andere woorden: We moeten medische genocide maar weer toelaten …… Zoals gezegd: ” Men lijkt er zich niet eens meer voor te schamen“.

En ik schrijf, zoals nooit tevoren. Ik lees veel stukken, ik kijk veel informatie, ik bestudeer, analyseer en doe zo mijn eigen onderzoek. Ik controleer berichten, in Mainstream Media en in de alternatieve media.

Ik blijf dat ook doen, zolang het mijns inziens nodig is. Want het is nog lang niet voorbij. Van het bedrog is nog maar “het tipje van de ijsberg” zichtbaar. De onderdrukking duurt voort. We zitten nog steeds midden in een van de de grootste scams aller tijden. Er zullen uiteindelijk rechtszaken, parlementaire enquêtes en zelfs tribunalen komen. En mijn slotquote is weer terug om meer dan duidelijke reden:

Blijf kritisch, blijf nadenken en FREE ENGEL!

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.