False History

Een Nederlandstalig blog met een Engelse titel; dat gebeurt niet zoveel, zeker niet op MediaVrijheid. Maar deze keer met een reden want deze keer gaat het om een artikel op History.COM wat ik alleen maar kan classificeren als propaganda. Regelrechte geschiedsvervalsing en ronduit smerige interpretatie van cijfers zoals ik nog zelden ben tegengekomen.

Het artikel somt de 10 dodelijkste evenementen op in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Op nummer 4 de Spaanse Griep en op nummer 5 de 2e wereldoorlog. Op plaats 6 volgt de eerste wereldoorlog gevolgd door de Vietnam oorlog. Tot mijn stomme verbazing staat op NUMMER 1: COVID-19, vergezeld door een bijzonder dramatische omhelzing door een plastic gordijn.

Ik vraag me oprecht af hoe je, als een zichzelf respecterende documentaire zender, dit op deze wijze kan presenteren. Dit is pure propaganda; bangmakerij en angstzaaierij. Ieder weldenkend mens moet toch zien dat dit totaal absurd is en dat men een loopje neemt met de feiten en de cijfers.

Toch ga ik even in op die zogenaamde cijfers. Bij COVID-19 staat ruim 1 miljoen doden in de VS. Niet oversterfte maar dus gestorven mensen die positief getest zijn, ongeacht waaraan deze werkelijk zijn gestorven. Ik laat dan nog buiten beschouwing dat dr. Paul Marik verklaard heeft voor een senaatscommissie dat de helft hiervan vermoord zijn door verkeerde behandelingen in de Amerikaanse ziekenhuizen als gevolg van verkeerde, ronduit misdadige, richtlijnen van de CDC (Fauci). Lees het artikel, kijk deze (5 uur durende) senaatscommissie of deze 38 minuten durende samenvatting.

Het is werkelijk walgelijk dat men een virus met een IFR van 0,23% (officiële cijfers) afschildert als als de grootste ramp in de geschiedenis van de VS. Maar dit is wat men, de komende tijd, gaat doen: geschiedvervalsing.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.