Robert Jensen

Ik volg al jaren zijn show en als trouwe lezer weten jullie dat waarschijnlijk ook. Ik verwijs met regelmaat naar zijn opmerkingen en zijn site. Vandaag kreeg ik per e-mail de vraag om te participeren in zijn nieuwe slogan “STOP DE LEUGENS“. Of wij, de kijkers, de meest ergerlijke leugens willen delen. Ik heb hem een e-mail gestuurd:

Beste Robert,

Met veel plezier volg ik altijd je show en zeker nu vind ik de richting die je ingaat geweldig (Stop de Leugens). Hoewel ik al enige hoodies in mijn bezit heb (zoals MEDIA=VIRUS en VRIJHEID šŸ‘Š ) ga ik deze ook zeker weer bestellen. Ook mijn maandelijkse bijdrage blijft komen, daar kun je op rekenen.

Ik sta steeds weer versteld van de leugens die structureel door NIEUWSUUR, NOS en NOS op 3 verspreid worden. We kennen natuurlijk allemaal de NEPNIEUWS uitzending uit Kerkrade waar jij ook aandacht aan besteed hebt. Maar eigenlijk kun je bijna elke uitzending bekijken en de leugens er uit halen.

Ik zal een paar voorbeelden geven:

  • https://youtu.be/9UzDrZb0EZw NOS op 3: Hier wordt gesuggereerd (gelogen) dat de banken geld wat wij inleggen “aan het werk zetten”. Dit is echter een van de grootste misvattingen over banken ooit. De bank leent niet het ingelegde (spaar)geld uit maar creĆ«ert gewoon boekhoudkundig geld als ze een lening verstrekken. Deze geld-creatie is de grootste boosdoener van de huidige inflatie.
  • https://youtu.be/6vWuogE2P74 NIEUWSUUR: De uitzending begint met direct een grote leugen: “Zo warm als het nu is, is het in zeker 100.000 jaar op aarde niet geweest.”. Als je zo een uitzending begint is het natuurlijk kansloos en stapelen de leugens zich alleen maar op.
  • https://youtu.be/Qw4rHRMjRK0 NIEUWSUUR: Uiteraard een paar dagen voor de verkiezingen worden allerlei leugens verspreid over FVD.

Ik kan zo nog wel even doorgaan maar je ziet, net als ik, duidelijk alle leugens. De grootste leugens gaan over geld en met name ons geldsysteem en de huidige toestand daarvan. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat dit de belangrijkste is en wellicht de aanjager van alle andere leugens. Ons financieel staat namelijk op omvallen. De dollar gaat er aan als wereldmunt en weinigen realiseren zich dat onze Europese munt onlosmakelijk gekoppeld is aan de dollar ( Systeem van Bretton Woods ). Dat systeem heeft alle fundament verloren sinds President Nixon de goud-garantie liet varen in de zeventiger jaren.

Sindsdien is de waarde van de dollar alleen maar gekelderd en men maakt ons wijs dat inflatie “normaal” is. Nu de laatste pilaren waar de dollar op leunde (renteverlaging en geldcreatie, OPEC afspraken ) omvallen en opkomst van de BRICS niet meer is te stoppen is het aftellen begonnen. Men weet al jaren dat er een einde komt aan ons geldsysteem zoals we dat nu kennen. Sinds de negentiger jaren staat dan ook alles in het teken van “controle”. Controle die er voor moet zorgen dat we ons koest houden als alles onder ons wegvalt, als ons alles wordt afgenomen.

Dus dan komen de crisissen en nepnieuws:

  • De huizencrisis wordt gecreĆ«erd om iedereen eigen bezit te ontnemen. Je MOET gaan huren (2030 goals).
  • De COVID leugen heeft niets met gezondheid of gevaar te maken. Het was het vehikel waarop men de het eerste Social Credit System (SCS) kon testen: het Corona Toegangs Bewijs. Alles (lockdowns, prikken, angst in de media) had en heeft te maken met het SCS.
  • Men heeft het SCS nodig voor de controle van de massa. Essentieel: We gaan van een maatschappij waar alles mag tenzij uitdrukkelijk verboden (rechtstaat) naar een maatschappij waarvoor overal toestemming gegeven moet worden (SCS). Dat is essentieel als ons geldsysteem klapt om de massa in bedwang te houden.
  • De boeren moeten weg. Dat heeft niets met stikstof of zelfs milieu te maken. Nederland is een land dat zichzelf kan voeden. Dat mag niet en moet veranderen zodat we afhankelijk worden van globalistische handel en ons niet meer kunnen afscheiden.
  • Een bankgarantie van 100.000 voor je spaargeld stelt NIETS voor als we met briefjes van 100.000 rondlopen en een brood 50.000 euro kost.
  • De oorlog in OekraĆÆne is met opzet  gecreĆ«erd omdat er dan sancties kunnen worden geĆÆnstalleerd en uitgebreid. Dit dient om de “energiecrisis” en de gigantische kosten van energie te verklaren. In werkelijkheid staat energie aan de basis van onze economie en is het een vehikel om de economie af te breken voor de Great Reset, het nieuwe financiĆ«le systeem, de Central Bank Digital Currency (CBDC).
  • Ook Climate Change (voorheen Global Warming en Milieuvervuiling) dienen dit doel. Als energie onbetaalbaar is zijn alle producten onbetaalbaar. De zondebok voor een grote financiĆ«le crisis die niet te vermijden is. Ons geldsysteem stort in.

Zo kan ik nog wel even doorgaan maar het devies is: hou je niet meer bezig met details; dat is HUN spel. Zoom UIT en bekijk het hele plaatje. Dan worden de leugens logisch; dan worden de crisissen verklaarbaar; dan krijg je zelf weer rust.Ik wil geen advies geven, aan niemand, maar ik heb besloten simpeler te gaan leven. Minder materialistisch, vriendschappen koesteren, meer ruilhandel voor essentiƫle behoeften, elkaar helpen. Maar tevens de leugens aan de kaak blijven stellen; ze krijgen het niet voor niks; het verzet blijft: https://MediaVrijheid.nl, STOP de LEUGENS!

Joseph

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, OekraĆÆne, Vrijheid met de tags , , . Bookmark de permalink.