The Great Global Warming Swindle

Soms kom je op je zoektocht naar waarheid zaken tegen die je tegelijkertijd verbazen en inspireren. Zo was ik op zoek naar (meer) informatie over dr. Patrick Moore, oprichter en voormalig topman van Greenpeace. Vooral de vraag waarom deze man van “kant veranderd” lijkt. Dat is echter niet echt zo. Hij is nog altijd heel inspirerend maar gelooft vooral dat zijn geesteskindje Greenpeace gekaapt is door globalisten met hele andere doelen als hij voor ogen had. Hij is nog steeds een milieuactivist maar het huidige narratief klopt domweg niet meer.

Zo kwam ik zijn medewerking tegen aan een documentaire uit 2007: The Great Global Warming Swindle. Ja, je leest het goed: Inmiddels 16 jaar geleden! Een groot aantal wetenschappers komen aan bod en doen hun zegje over het huidige beleid; zeg maar gerust OPLICHTING! Ook komt het bedrog omtrent de zogenaamde 2500 wetenschappers die dit narratief ondersteunen veelvuldig aan bod. Dat blijkt dus gewoon niet waar te zijn. Zelfs de IPCC misbruikt namen van gerenommeerde wetenschappers die openlijk afstand hebben genomen van de rapporten. Deze docu is een pareltje en ondanks dat deze al 16 jaar oud is zeer de moeite waard om te kijken:


Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange met de tags , , , , . Bookmark de permalink.