Janet Ossebaard

Sinds een aantal weken wordt Janet Ossebaard vermist. Niemand weet waar ze is en er zijn zelfs kanalen die zich afvragen waar haar lichaam is. Ik schreef al een paar keer eerder over haar: How deep is the rabbit hole? en Dissidenten. Natuurlijk vernoemde ik haar bij mijn helden: Het verzet in beeld en in dat rijtje is ze qua beelden misschien wel een van de belangrijkste. Met ontzettend veel plezier heb ik haar serie “De Val van de Cabal” en de nodige vervolgseries zitten kijken en er gaat een fijne boodschap vanuit.

Haar vriendin Cyntha Koeter vertelt op Telegram dat ze is vertrokken met achterlating van al haar bezittingen en geld en zelfs zonder haar hond waar ze zoveel van hield. Mogelijk zou ze plannen hebben zichzelf van het leven te beroven. Andere kanalen spreken van een mogelijke ontvoering, moord en zelfs een getuige-beschermings-programma. Ik hoop dat het goed met haar gaat en dat ze alive-and-kicking gevonden wordt. Deze wereld heeft mensen als haar nodig.

Janet: Ik denk aan je en hoop dat je een weg vind. Maar ook als je de ultieme beslissing hebt genomen om NEE te zeggen tegen TPTB zal ik geen respect voor je verliezen. Je leeft volgens je eigen regels en je mag van mij ook gaan op je eigen manier.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Val van de Cabal

Aanvulling 24 december:

Slaap zacht Janet

Dit bericht is geplaatst in Corona, Vrijheid met de tags , , , , . Bookmark de permalink.