Digital Travel Credential

Vandaag is de “proef” gestart met de DTC oftewel de Digital Travel Credential. Onder het mom van “vermijden van lange wachttijden” kun je nu met behulp van een speciale APP op je smartphone met gezichtsherkenning en de chip in je paspoort sneller inchecken op Schiphol voor de vluchten naar Canada.

De globalistische strebers Nederland en Canada lopen uiteraard voorop in deze “nieuwe” versie van het Social Credit System (SCS). De nutteloosheid van het CTB (Corona Toegangs Bewijs) of, zoals het in de volksmond werd genoemd, de QR-code is koud als nutteloos, onnodig beperkend en zelfs discriminerend betiteld en men start al met de volgende versie van het SCS. Want een digitaal paspoort naar het voorbeeld van de Chinese SCS zal en moet er komen, of we dat nu willen of niet.

Het is Ursula’s natte droom om elke Europese burger een digitale identiteit aan te smeren en de uitleg op de website is er al bijzonder duidelijk over: het gaat tevens gekoppeld worden aan onze “Europese portemonnee” of, zoals we die hebben leren kennen de laatste maanden, de CBDC. Je geld, je aankopen, je verplaatsingen (of reizen), je financiële toestand of “creditwaardigheid“, je vaccinatie-status, enz, enz.

Allemaal bijzonder makkelijk verpakt in één makkelijk app. Makkelijk voor jou? Of makkelijk voor bedrijven, overheden en opsporingsdiensten? Het zal slechts een kwestie van tijd zijn dat ook het EPD hier aan gekoppeld wordt en wie weet welke database nog meer.

Aangezien we naar een wereld gaan waarbij je bij alles je “QR-code” moet gaan laten zien is het bijzonder belangrijk om er bij stil te staan wie er invloed kan uitoefenen op jouw credit score. Maar vooral hoe dit gecontroleerd gaat worden. Dus niet alleen wie er bepaalt maar vooral hoe wij kunnen zien wie wat bepaald heeft. En hoe en bij wie je daartegen beroep aan kan tekenen. Je bent namelijk niet gereduceerd tot een nummer maar tot een “vinkje“.

En de logica ontgaat me ook helemaal. Kwamen die lange wachttijden op vliegvelden niet van de strenge controles na 9/11 ? Controles of je kneedbommen in je tandpasta had zitten? Of je gevaarlijke chemicaliën in je drinkflesje vervoerde? Of je nagelknippertje niet te spits of geslepen was? Zou deze DTC dit alles nu plotseling oplossen? Of is dit het naakte bewijs dat we de afgelopen 20 jaar naar een poppenkast hebben zitten kijken? Naar een “opstapje” naar dit Social Credit System?

Het net sluit zich langzaam maar gestaag. Doe jij mee?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Overheid, Recht, Vrijheid met de tags , , , , . Bookmark de permalink.