Leugens over Corona duren voort

Eind vorig jaar schreef ik mijn blog “10 leugens omtrent CORONA“. Inmiddels zijn we 8 maanden verder en ALLE 10 leugens zijn nog altijd actueel. Wellicht is het tijd om eens een aantal van deze 10 leugens te evalueren en er een paar bij te zetten:

2. Mortaliteitscijfer is 3,4% : Inmiddels kun je op de website van de NIH zelf vinden: “the available evidence suggests average global IFR of ~0.15%“. Dit is de officiële website van de overheid van de VS (.gov) waar officiële medische aankondigingen worden gedaan. Lijkt me geen twijfel meer over mogelijk. Het IFR is NIET afwijkend van de seizoensgebonden griep.

3. Het SARS-COV2 virus veroorzaakt COVID-19 en 4. Het SARS-COV2 virus is geïsoleerd en gefotografeerd : Hierover kunnen we inmiddels heel kort zijn: In april 2021 is er een beloning van € 1.000.000 uitgeloofd voor de wetenschapper die het COVID-19 virus isoleert. Tot op de dag van vandaag is deze beloning niet geclaimd. Ook hier lijkt me, na ruim 1,5 jaar, geen twijfel meer: HET SARS-COV2 VIRUS BESTAAT NIET! Ergo: het is onmogelijk de Postulaten van Koch uit te voeren. De leugens duren voort …

Leugens 5, 6 en 7, allen omtrent de PCR test: Maanden hebben we moeten wachten op de beoordeling van de retractionpaper t.a.v. van de PCR-test. Dit in tegenstelling tot de 3 dagen die de PCR-test nodig had voor validatie. Uiteindelijk kwam de
Eurosurveillance met hun antwoord. De retractionpaper was afgewezen. Maar er werden, zoals gebruikelijk is, geen redenen genoemd of zelfs maar de namen van de wetenschappers die deze retractionpaper hadden gereviewd. Allemaal heel bijzonder en vooral niet gebruikelijk, net zoals de behandeling van de PCR-test-paper. Bekijk de gehele uitzending nog maar eens terug op Blckbx.TV of rechtstreeks op Rumble. Wederom alle lof aan Flavio Pasquino. Ook deze leugens duren gewoon voort.

Leugens 1, 8, 9 en 10 duren ook nog altijd voort ondanks gebrek aan bewijs en toegegeven verkeerde definities. Er komen er alleen maar bij denkende aan het sterftecijfer dat nu over 2 seizoenen bij elkaar opgeteld wordt i.p.v. normaliter per seizoen. Alles om het niet te laten lijken op de normale gebruikelijke jaarlijkse cijfers.

Dan de nieuwe leugens die we maar gewoon erbij tellen:

11. Er is een vaccin: Werkelijk een onbeschaamde wetenschappelijke en medische leugen. Het is géén vaccin. In plaats daarvan is er een mRNA-prik die hoog experimenteel is. Een betere benaming voor deze prik zou GEN-THERAPIE zijn. Nog nooit eerder is deze methode gebruikt voor vaccinatie, zeker niet op deze schaal.

12. Het “vaccin” is goedgekeurd: Openlijke en schandalige leugen. Deze prik, waarvan ik eigenlijk het liefst weiger het een “vaccin” te noemen is NIET GOEDGEKEURD! Het is nog steeds in de goedkeuringsfase en die loopt nog tot eind 2023. Tot die tijd KAN het niet goedgekeurd zijn. Dit is gewoon te lezen in de bijsluiter die overigens NIEMAND verstrekt krijgt bij zijn prik. Dat terwijl dit gewoon wettelijk verplicht is bij een geneesmiddel. Denk ook even aan de reclamecampagne: “LEES VÓÓR GEBRUIK DE BIJSLUITER!“.

13. De ontwikkeling van het “vaccin” is “versneld”: Wederom een schandelijke leugen. De ontwikkeling is NIET versneld maar in plaats daarvan INGEKORT. Dat is een wezenlijk verschil. Versneld betekent alle stappen in kortere tijd. Verkort betekent hele stappen overslaan en dat heeft men gedaan. Er zijn bijvoorbeeld géén dierproeven gedaan. Het experiment is direct ingespoten in de mens. Wisten jullie dat?

14. Er is geen geneesmiddel tegen COVID-19 (of jaarlijks terugkerend coronavirus): Het was zeer belangrijk om aan te tonen dat er géén medicijn was om een “versnelde ontwikkeling” van een “vaccin” goedgekeurd te krijgen. Daarom werden jaren oude, betrouwbare en werkzame medicijnen zoals HCQ (hydroxychloroquine) en azitromycine in het verdomhoekje geduwd en zelfs VERBODEN door de RIVM voor de behandeling van COVID-19. Huisartsen die positieve resultaten boekten met het gebruik ervan werden onder druk gezet en zelfs bedreigd door het RIVM.

15. Het “vaccin” is “veilig en werkzaam”: Het galmt uit elke TV en Radio, uit elke mond van ELKE politicus. Een claim die geen enkele farmaceut mag maken volgens de wet. Zelfs niet als alle experimentele periodes zijn afgerond. Dit roepen vóórdat de trials zijn beëindigd is gewoon ronduit CRIMINEEL.

Ik kan nog wel even doorgaan maar het punt is wel duidelijk. WE WORDEN BEWUST VOORGELOGEN! Alleen struisvogels met hun kop diep in het zand hebben het nog niet door.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , . Bookmark de permalink.