Het andere nieuws

Het nieuws rondom corona begint werkelijk lachwekkende vormen aan te nemen en ik kan me niet langer meer voorstellen dat een weldenkend mens hier niet doorheen prikt. De “omnicron-variant” lijkt dezelfde symptomen te hebben als de bijwerkingen van het spuitje. Een complete haven wordt gesloten omdat men één positieve PCR-test, die men steevast “besmetting” blijft noemen, heeft gevonden. Inmiddels zijn de IC-bedden verder terug gelopen, zogenaamd door ziekmeldingen van personeel, en men kijkt er naar en doet niets. Miljoenen, nee miljarden, worden uitgegeven om zogenaamd “de zorg te ontlasten” en niks daarvan komt werkelijk bij de zorg terecht. Als klap op de vuurpijl stelde deze week EU voorzitter Ursula van der Leyen ijskoud voor om de Code van Neurenberg maar af te schaffen. Maar we mogen NIET vergelijken met de Nazi’s!!!

We kunnen zo nog wel even doorgaan maar het is duidelijk. Ondanks dat alles erop wijst dat er niets speciaals aan de hand is gaan de maatregelen gewoon door en worden vele zelfs aangescherpt. Vooral het Social Credit System, steevast nog altijd “coronapaspoort” genoemd alsof het iets met volksgezondheid te maken heeft, maakt zijn opmars en de grote massa werkt mee. Ondanks dat deze week weer uitkwam dat ING je medische gegevens inkijkt via dit systeem lijkt de meerderheid van de burgers nog altijd niet het bedrog te zien.

Het WAAROM wordt echter steeds zichtbaarder. De voedselprijzen stijgen, ten gevolge van de enorme inflatie, en de financiële wereld is in rep en roer. Voormalige kopstukken, zoals Willem Middelkoop, die tot voor kort nog een graag geziene gast was op de RTL-Z, is verdwenen van de buis en inmiddels veelal betiteld als een complotdenker. Vele economen waarschuwen voor een komende crisis, groter als 2008 en meer in de orde van grote van de krach van 1929, maar de Main Stream Media zwijgt.

Voor mij is het inmiddels duidelijk: corona is een hoax, bedoeld om de crisis te bedekken en later als zondebok te dienen voor de komende krach. Want de crisis is onvermijdelijk, daar zijn alle financiële specialisten het over eens. De injecties zijn bedoeld om het Social Credit System er doorheen te drukken en “Collateral Damage” wordt als bijkomend voordeel gezien door de depopulatie voorstanders.

Ik kijk steeds meer naar het financiële nieuws. Daar vind je de antwoorden op de “waarom” vragen. Zoals deze: ECB waarschuwt voor correctie vastgoedprijzen en beurzen. Elke econoom kan je vertellen dat deze correctie door de ECB vrijwel zeker een startschot is voor een crisis. En deze keer komen we er niet vanaf met banken-reddende acties van onze overheden.

Alles komt bij elkaar: Op YouTube verschijnt met enige regelmaat een spotje over de veiligheid van onze banken. Uw spaartegoeden zijn gegarandeerd tot 100.000 euro. Niet alleen is dat een oude wet maar het is vooral heel misleidend. Wat is een garantie van honderdduizend waard ten tijde van hyperinflatie? Het past in het beleid. Wellicht hadden die frauduleuze banken al in 2008 moeten klappen. Het had de overheid en de belastingbetaler vele miljarden gescheeld. “Too big to fail” noemde men het toen en alles op alles werd gezet om de misdadigers en hun banken te redden. Geen vervolging of veroordeling (op een enkele Ijslandse bankier na) en geen maatregelen om herhaling te voorkomen. De banken gingen gewoon verder waar ze gebleven waren, “business as usual”, voorwaarts naar de afgrond.

Het andere nieuws, zoals ik deze blog heb genoemd, is het financiële nieuws. En laat je niet voor de gek houden met intelligent klinkende praatjes. Interessant doende zelfbenoemde experts die het “te moeilijk” vinden voor de burger; “die begrijpt dat toch niet“. Het is redelijk simpel: het huidige financiële systeem, gebaseerd op geldcreatie door commerciële banken en inflatie, is gedoemd ten onder te gaan. Niet “of” is de vraag maar “wanneer“. En als het zover is dan wijst men corona als de grote boosdoener aan, is de burger monddood gemaakt door een Social Credit System en zullen de politici weer hand-in-hand staan met de banken om “onze mooie wereld” te redden, met ons eigen (belasting)geld.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.