Linkse utopie

Terwijl ik met een ander blog bezig ben luister ik tandenknarsend naar het slotdebat tussen Kaag, Kuiken en Baudet. En ik hoop dat de rest van Nederland ziet wat ik ook zie: Een regeringspartij (D66) en een oppositiepartij (PVDA), hand in hand en keurig volgens de regels van Klaus Schwab en agenda 2030 (Sustainable Goals), totaal onzinnige bullshit uitkramen.

Tegelijkertijd eveneens tezamen absurde beschuldigingen uiten richting Baudet. Vanuit de bek van het kuikentje klinkt weer “gevaar voor onze democratie” maar enige onderbouwing ontbreekt. Kaag probeert zelfs in haar betoog de standpunten van Baudet even uit te leggen met de nodige afschuw. Laat dat a.u.b. Thierry zelf doen.

Een beschuldigende vinger naar Baudet dat hij ver van de burgers en de werkelijkheid af staat maar windmolens en zonnepanelen moeten ons redden volgens Lieggriet Kaag; wel wetende dat dit absoluut onmogelijk en nooit te realiseren is zweert ze bij voorbaat Nederlands gas, Russisch gas en kolencentrales af. Wie is het contact met de werkelijkheid EN de burger totaal verloren?

Warempel klinkt er tussen de eensgezinde linkse politica een woordje van kritiek. Het kuikentje vind dat het kippetje de burger wel wat meer had mogen compenseren voor de extreme energieprijzen. Natuurlijk stelt het kippetje het kuikentje snel gerust: “Dat zijn we ook van plan” wederom wel wetend dat dit de zoveelste leugen is.

Baudet is helder, to-the-pointe en reëel: Gas in Groningen uit de grond halen (duizend(en) miljard(en)) en heel snel Groningers ruim compenseren voor de schade die ze daardoor lijden (als dat tientallen miljarden zijn dan is dat nog steeds maar een paar procent). Ondertussen de hypermoderne en schoonste kolencentrales van de wereld weer opstarten zodat de industrie en de burger weer stabiel en betaalbare energie kan gebruiken. Onze ouders vertelden ons dat je geen oude schoenen moet weg gooien voordat je nieuwe hebt. Doodgewoon gezond boeren-fluitjes-verstand.

Ook trekt hij de “ClimateChange” niet in twijfel. Hoe kan dat ook; ons klimaat verandert constant. Wel trekt hij, zoals zovele klimaatwetenschappers, klimaateconomen en meteorologen de invloed van de mens op “ClimateChange” in twijfel. Tenslotte wordt ik zo langzamerhand doodmoe van de beschuldiging aan het adres van de FVD t.a.v. Putin. De FVD is principieel TEGEN de (proxy)oorlog die de VS en de NATO aan het uitvechten zijn in de Oekraïne. Streven naar onderhandelingen en vrede is geen pro-Putin standpunt maar een menselijk standpunt met compassie. Dat begrijpen deze linkse psychopaten niet.

Zie hier hoe belangrijk je stem vandaag is!

Stem vóór realisme, de burger, de boer, onze middenstand, stabiele en betaalbare energie en tegen de absurde oorlog en onhaalbare en onbetaalbare plannen van een stel gewetenloze WEF aanhangers.

Stem FVD!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.