Het gaat maar door …

Er zijn werkelijk mensen die geloven dat het corona-debakel achter de rug is. NIETS is minder waar. Het gaat maar door. Vandaag kreeg ik dit artikel doorgestuurd. Dit is onze Main Stream Media! Dit is de onzin die we moeten blijven slikken … Geen ENKEL WOORD over de gifspuiten. Niet één verwijzing naar de mRNA injecties die, inmiddels algemeen bekend, allerlei bloedstolsels, hart- en vaat-problemen en zelfs kanker veroorzaakt hebben. De onverklaarbare oversterfte wordt aangemerkt als SADS zonder dat er iemand kijkt naar de totaal onnodige “vaccinaties” die bij de miljarden zijn uitgedeeld.

Het gaat ook niet stoppen, niet vanzelf. RIVM, politici, virologen en de gehele (main stream) media blijven in de ontkenningsfase. We gaan het er niet over hebben. Zelfs het Parlementair Onderzoek gaat nog jaren vooruit geschoven worden. Documenten blijven nog jaren gesloten en die geopend worden zijn grotendeels of helemaal zwart gelakt. De contracten van de EU met Pfizer (of moeten we zeggen von der Leyen met Albert Bourla?) blijven “geheim”.

Ondertussen dendert de WHO gewoon door. Pandemie-verdragen worden gesloten. Invloed op overheden wordt gebruikt om wetten te wijzigen en te introduceren. We hebben het hier kunnen zien in de afgelopen week. Een “pandemie-wet” gaat gewoon door de Eerste Kamer alsof er niemand meer logisch na kan denken.

Een tijd terug had ik een gesprek met Flavio Pasquino. Ik heb een geweldig respect voor deze man en ik denk dat Nederland veel aan hem te danken heeft. Hij was toch de vereenzelviging van het verzet. Het symbool van de kritiek. Maar zelfs Flavio heeft zijn boosheid begraven, zo lijkt het. Hij wordt steeds gematigder.

Flavio wilde een soort generaal pardon om sneller uit de crisis te komen. Ik stelde naar hem:

Een interessante visie maar het geeft een grote OUT aan veel “schuldigen” van dit debakel en daar kan ik persoonlijk niet mee leven. Er zullen mensen beoordeeld en misschien wel veroordeeld moeten worden. Politici, virologen en wat mij betreft ook media.

Dat is een duivels dilemma. Juist die angst houdt ze in hun verhaal. Ze moeten zonder schade eruit kunnen stappen, anders richten ze meer schade aan.

Ik begrijp je en voel wat je bedoelt, denk ik. Maar het voelt als een seriemoordenaar gratie geven als ie beloofd te stoppen. Ik weet niet of ik die vergeving in me heb. Ook al weet ik dat het levens redt.

Zo voelt het nog steeds. En “meer schade aanrichten” is inmiddels bijna onmogelijk. We moeten afsluiten en dat kan, mijns inziens, niet zonder evaluatie, beoordeling en misschien wel veroordeling van een aantal mensen. Anders gaat het treintje gewoon door, dat zie je wel aan bovenstaande. Dus wat? Wat moet er gebeuren? Ik heb daar een visie over:

  1. Alle besluitvorming voor de toekomst stil leggen totdat er een fatsoenlijke evaluatie is afgerond. Zeker geen nieuwe wetten en/of regelingen waarvan we nu eigenlijk al weten dat ze geen zin hadden en zullen hebben. Wacht de onderzoeken en enquêtes af; er is geen spoed nu. Grote voordeel is ook dat politici wat gewilliger zullen zijn omdat ze dan voorlopig geen beleid hieromtrent kunnen maken.
  2. Er moet een brede(re) discussie op gang komen. Ook kritische mensen met verstand van zaken moeten aan het woord kunnen komen en hun bijdrage leveren. Er zijn legio wetenschappers, artsen, onderzoekers, statistici en journalisten die weten waar ze het over hebben en zinnige bijdragen kunnen leveren maar die nu niet gehoord worden; zelfs gecanceld en buitengesloten worden. De “vrije” media heeft daar een grote rol in.
  3. Er moeten meer documenten worden vrij gegeven. Op basis van welke data zijn beslissingen genomen? Welke contracten zijn er gesloten met de diverse farmaceutische bedrijven? Er zijn geen “gevaren” aan openheid! Het gevaar schuilt juist in de geslotenheid.
  4. Er moet onderzoek komen naar de smeercampagne van ivermectine en HCQ. Waarom werden deze medicijnen ontraden, zelfs VERBODEN om in te zetten? Waarom werden doktoren gecanceld? Zaken voor de tuchtraad gaven diezelfde doktoren gelijk maar uiteraard vele maanden te laat.
  5. Er moet een gedegen onderzoek komen naar de goedkeuring, invoering en inzet-adviezen van remdesivir. Hoe heeft een afgekeurd medicijn (dec 2019) zijn weg terug gevonden in de geadviseerde behandeling van patiënten en hoeveel extra doden heeft dat tot gevolg gehad?
  6. Waarom voerde het Kabinet toch een lockdown in, wel wetende dat dit 520.000 qualys zou kosten? Puur MEDISCH! Dan hebben we het nog helemaal niet gehad over de economische schade die de lockdowns hebben aangericht. Op welke data was dit beleid gestoeld? Het kan niet zo zijn dat het Kabinet zich “verschuilt” achter het RIVM of OMT en de documenten van deze organen richting het Kabinet “geheim” of gesloten moeten blijven.
  7. Waarom werden “vaccins” sterk geadviseerd en in sommige gevallen zelfs verplicht gesteld? Initieel werd als reden opgegeven om de “verspreiding” tegen te gaan (je doet het voor een ander) maar inmiddels is gebleken dat transmissie helemaal niet onderzocht is in de trials van de “vaccins”. Hierover MOET duidelijkheid komen!
  8. Men moet de prikken serieus meenemen in alle onderzoeken naar ziekteverschijnselen en zelfs doden (oversterfte) die nu optreden. Vooraf uitsluiten van de invloed van deze spuiten is een aanfluiting van elke serieus onderzoek en pure volksverlakkerij.

Dit is nog maar het begin. We moeten dit CORONA-tijdperk af kunnen sluiten maar daarvoor is wel afsluiting nodig. Er is ongelooflijk veel psychisch leed aangedaan en dit blijft voortduren als we geen antwoorden krijgen. En zoals iedere arts zal bevestigen: psychische problematiek heeft zijn weerslag in fysieke gesteldheid.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.