London Real verbannen door YouTube

De lijst gaat maar door: YouTube heeft nu ook London Real in de ban gedaan:

De hartslag van London Real, die 12 jaar werk omvat, is tot zwijgen gebracht. Met 13.000 video’s, een community van 2,2 miljoen abonnees en meer dan 350 miljoen views verdween alles op 4 september toen ons YouTube-kanaal te maken kreeg met een onverwachte deplatforming.

Ik heb er vertrouwen in dat we met uw hulp de erfenis van London Real kunnen herstellen. Het is mogelijk dat dit een eenvoudige inschattingsfout van YouTube is, maar we zijn op wegversperringen gestuit om dit met hen te bespreken.

Inmiddels is dit dus al bijna 3 weken geleden dus lijkt er van een “inschattingsfout van YouTube” geen sprake meer te zijn. Alweer een goed gevuld kanaal van YouTube verdwenen. Alweer een vrije geest in de ban. In mijn citaten-pagina geef ik eer en krediet aan Brain Rose:


Ik ben het niet altijd met je eens maar ik verdedig je recht om het te zeggen tot de dood.


Legendarisch zijn de gesprekken met David Icke. Gelukkig zijn deze interviews nog steeds te zien op Digital Freedom Platform, eveneens een initiatief van Brain Rose.


De première van Plandemic II Indoctornation samen met Brain Rose van London Real was al een voorteken dat er censuur op zou treden.

De volgende zwarte bladzijde met betrekking tot onze zogenaamde “vrijheid van meningsuiting” is omgeslagen. De intenties van Google zijn overduidelijk. Onze MEDIAVRIJHEID is niet meer. Of gewoon simpel met de woorden van Mark Rutte, Minister-president van Nederland:

Gewoon je bek houden!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne, Vrijheid met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.