Verkiezingen 2023

Aanstaande woensdag mogen we weer stemmen. We hebben een keuze voor zover het een reële keuze is. Voor zover het niet kiezen is voor de minst slechte. Ik heb mijn keuze gemaakt. Ik zweef al een tijdje niet meer. En dat heeft meer met de ervaring met de kartel-regerings-partijen te maken dan met de beloftes van de verkiezings-programma’s. Sowieso zeggen mij die reclame-folders die ze partij-programma’s durven te noemen erg weinig. Ik heb voor mezelf op een rijtje gezet wat belangrijk is en welke partijen daar iets aan doen:

Parlementaire enquête corona maatregelen.

Dit is voor mij een bijzonder belangrijke issue. We kunnen simpelweg niet verder met de toekomst als we niet afrekenen met het verleden. Wat er de afgelopen jaren is gebeurd blijft voor mij onvergeeflijk. En de kartel-partijen stoppen nog steeds alles in de doofpot, frustreren elk fatsoenlijk onderzoek en zetten de lijn gewoon door. Dit MOET STOPPEN, links om of rechts om. Er moet niet alleen deugdelijk onderzoek komen maar ook een open debat met alle partijen.

Weten we het allemaal nog? Terwijl onze VVD Minister van Justitie en Veiligheid de burger opsloot in hun huizen, 1,5 meter afstand liet bewaren en vodden op je gezicht verplichtte hield hij zelf een groot feest en negeerde al zijn eigen regels. Deze mensen wisten dat er absoluut geen gevaar was en hielden ons straal voor de gek. Nogmaals: ONVERGEEFLIJK!

Climate Change / Global Warming

Gerenommeerde wetenschappers laten een geluid horen dat het gehele beleid doet schudden op zijn grondvesten. De zogenaamd “consensus” bij wetenschappers die de kartel-partijen claimen blijkt een leugen. De meeste wetenschapper zijn het erover eens dat:

  1. Het klimaat verandert zoals het al duizenden zo niet miljoenen jaren doet.
  2. CO2 stijgt door temperatuur stijging en NIET andersom.
  3. Een hoger CO2 is alles behalve slecht voor onze planeet. CO2 is een van de bouwstenen van onze natuur. Meer CO2 = meer groen.
  4. Er is géén klimaat crisis. Lees de World Climate Declaration, ondertekend door 1107 deskundigen.
  5. De invloed van de mens op klimaat-verandering is nihil, te verwaarlozen. We hebben het over meerdere nullen achter de komma in procenten.
  6. Stop met stilzetten van energievoorzieningen zolang er geen betaalbare oplossingen zijn. Windmolens en zonnepanelen gaan nooit onze gehele energievoorziening bedruipen. Het is domweg niet mogelijk.

Er moeten mensen komen die verstand van zaken hebben. De mensen die er nu over gaan hebben totaal géén idee. Moet ik de voorbeelden weer aanhalen? Rob Jetten, notabene Minister van Klimaat en Energie: “CO2 is een stofje dat ervoor zorgt dat de natuur een verstikkende deken over zich heen krijgt en daardoor langzaam afsterft.” Waar haalt deze man die onzin vandaan. CO2 is een van de belangrijkste bouwstenen van de natuur.

Maar het kan erger. Mirjam Bikker (ChristenUnie): “de pimpelmeesjes zakken door hun pootjes vanwege het stikstofoverschot.“. Waar haalt dit meisje deze totale onzin vandaan? Zou ze überhaupt weten dat de lucht om ons heen voor 78% uit stikstof bestaat? Deze ongelooflijk domme politici verspreiden met een lach onwaarheden en angst. Enkel en alleen om een beleid erdoor te drukken dat ons allemaal de nek omdraait.

En dan hebben we het nog niet gehad over onze “Klimaat-Paus” Frans Timmermans. Het toonbeeld van “do as I say, not as I do”. Een ongelooflijke hypocriet die ons land naar de afgrond brengt als hij in de regering komt. Terwijl hij klimaat-nonsens predikt en soliciteert naar de hoogste positie in Den Haag koopt hij een huis van 1,25 miljoen in … Maastricht. Met een energielabel E.

En denkt er iemand na over het woon-werk-verkeer indien hij inderdaad Premier zou worden? Dat is toch voor een “groene” politicus niet te handhaven. En dit huis is niet het eerste huis. Het kan veel erger. Terwijl hij in Brussel de GROENE PAUS uithing kocht hij een woning in Heerlen met energielabel G. Dat zal hij wel gaan verduurzamen, toch? Nou, NEE. Hij verkocht het met een enorme winst en volgens Funda had het nog steeds energielabel G. Hypocrisie ten top.

Koopkracht

Ik vind het belangrijk dat iedereen kan rondkomen.” Zo begint het D66 spotje op de NPO. Ook het verkiezingsprogramma heeft het over armoede-bestrijding en betaalbare woningen. WAAR HAALT ROB JETTEN HET LEF VANDAAN? Het is juist ZIJN beleid dat er voor gezorgd heeft dat de armoede alleen maar fors gestegen is. Dat burgers en ondernemers hun energierekening niet meer kunnen betalen. Dat de woningbouw tot stilstand is gekomen door de absurde “stikstof-maatregelen”.

En deze man durft dus te praten over armoede-bestrijding en betaalbare woningen tijdens zijn campagne. Het zogenaamde “verkiezingsprogramma” kunnen we gerust een valse reclamefolder vol met leugens en loze beloftes noemen. En de stemwijzer richt zich op de partij-programma’s, NIET op ervaringen. Leuk opgezet.

De website van D66: “Nu Rusland een oorlog is gestart op het Europees continent.”. En de zondebok is gevonden. Warempel, het is niet onze Minister voor Klimaat en Energie. Het is die bruut Putin. Maar de energieprijzen zijn niet gestegen omdat Putin zomaar en “ongeprovoceerd” een oorlog is begonnen. De energieprijzen rijzen de pan uit omdat het gasveld in Groningen perse dicht moet, omdat er ongelooflijke subsidies worden verstrekt voor dure en onrendabele windmolens en zonnepanelen en omdat er “iemand” onze goedkope gasleverantie heeft opgeblazen.

Voornamelijk D66 en VVD zijn verantwoordelijk voor de economische crisis waar we in zitten en de armoede waarmee vele burgers geconfronteerd worden.

Oorlog

Wie wil er oorlog? Ik denk niemand. Behalve dan onze regeringspartijen. Géén woord over vredes-onderhandelingen in de partij-programma’s van VVD, D66, CDA en CU. Alleen oorlogszuchtige taal en miljarden aan steun aan een openlijk fascistisch leger. Ook toen de pleurus uitbrak in Gaza was onze VVD Premier er als de kippen bij om steun aan Israël te garanderen. Deze partijen willen geen vrede. Deze politici willen alleen maar oorlog. Tegen Rusland, tegen Irak, tegen Syrië en uiteindelijk tegen Iran, Noord-Korea en misschien uiteindelijk wel China.

En als je voorstelt om eens te gaan praten met een van die partijen ben je plotseling een Putin-LOVER, extreem-rechts, complotdenker en een gevaar voor onze democratie. Onze Premier geeft F16’s aan een acteur in Oekraïne die capabel zijn om kernwapens te droppen. Onze regerings-partijen zijn uit op een totale escalatie en brengen ons land en de wereld in gevaar.

Woke / Genderdysforie / LHBTQQIP2SA

Laten we duidelijk zijn: Iedereen moet kunnen doen wat hij wil, zolang er anderen niet mee geschaad worden. Dat is en zal altijd mijn standpunt blijven. Maar inmiddels leven we in een maatschappij waar het tegenovergesteld werkt. Mensen moeten kunnen doen wat ze willen maar dat wil niet zeggen dat we daar allemaal, elke dag, mee geconfronteerd moeten worden.

En zeker niet onze kinderen! Laat kinderen een onbezorgde jeugd doormaken; er zullen nog genoeg zorgen komen, snel genoeg. En jonge kinderen hoeven niet geconfronteerd te worden met seksuele handelingen, op geen enkele manier. Het samenvoegen van homoseksualiteit, genderdysforie, genderidentiteit en zelfs genderfluïde in één afkorting komt, mijns inziens, niet ten goede aan het debat.

Je zag het in uitzending op de NPO met Jetten en Baudet. Als Tierry vraagt wat non-binair is wordt hij meteen geconfronteerd met een vraag over homoseksualiteit. Die link wordt alleen maar gemaakt door deze achterlijke afkorting. Maar de beschuldigingen vliegen direct door de studio. Het debat is vergiftigd met verwijten en beschuldigingen. Een weldenkend mens ziet door de bomen het bos niet meer. Is dat de bedoeling?

Tenslotte PIET

De goedheiligman is weer in het land dus gaat men er weer op focussen. Ik kan er dan ook niet omheen en zal mijn mening geven. Dit (links) is géén knecht van Sinterklaas. Bij lange na niet. Ik heb zelf het zwarte-pieten-diploma gekregen van onze Sint en heb jaren met hem gewerkt. Ik heb hilarische momenten beleefd en vele, vele blije kindersnoetjes gezien. Ik was ook de troostpiet als een kindje bang was van de Sint. Ik dolde en speelde met de kinderen maar zeker ook met de baas. Hij ging niet meer in een burostoel op wieltjes zitten, hoe mooi die ook versierd was, wetende dat ik hem rond zou duwen als in een Ferrari.

De kinderen hadden tranen in de ogen van het lachen. Geen kind zag discriminatie.

Maar DIT (rechts) is ook geen Piet. Laat ik duidelijk zijn. Iedereen die hier een Piet in ziet moet nodig zichzelf na laten kijken. DIT is wel degelijk racisme maar wel racisme dat is teweeg gebracht door de onzinnige en vervelende discussie, op gang gebracht door een enkeling. Deze foto wordt niet op Social Media verspreid door vastgeroeste “White Power” racisten maar door burgers die deze discussie meer dan beu zijn en er vervolgens alleen maar lollig over kunnen doen. DIT is het resultaat van de discussie rondom de knecht: Puur racisme.

Wie doet hier iets aan?

Ik moet eerlijk bekennen: Ik weet het vaak niet meer. In ieder geval niet de VVD, D66, CDA of CU. Ik heb ook geen hoop voor GL/PVDA of SP. Omtzigt (NSC) is nog altijd een CDA’er in zijn denken (en stemmen) ware het niet dat hij in onmin is geraakt met zijn partij. En Carolien (BBB) is op een treintje gesprongen als een volleerd opportunist maar kan het niet waarmaken. Van Haga (BVNL) is een plucheplakker die het niet uitmaakt voor welke partij hij praat als ie maar kan blijven zitten. En JA21 zullen voor mij altijd de verraders van FVD blijven.

Er is eigenlijk maar één partij die het werkelijk anders wil doen. En dat is niet alleen een belofte. Ze doen het al anders. Met activiteiten buiten de partij zoals scholen, eerlijk eten en een samenwerkings-app. Ze laten van zich horen in de kamer. Ze durven onverbloemd te zeggen als het kabinet weer eens ronduit LIEGT. Ze spreken zich uit tegen oorlog; zijn voorstander van onderhandelingen. Voelen de corona-maatregelen aan de tand. Zien de werkelijke agenda van de NAVO en doorprikken de schijn van de globalisten. Ze brengen de invloed van WEF aan het licht en zijn kritisch op de WHO en EU.

En ondanks smaad, laster en vervolging aan hun adres blijven ze standvastig, geen water bij de wijn. Mijn stem hebben ze. Die hebben ze verdient door alles wat ze hebben laten zien vanaf 2016 (Oekraïne-referendum). Van mij mag Thierry in het torentje plaatsnemen en ik ben bijzonder benieuwd naar Gideon als Minister van Justitie. Eindelijk een kundige Minister. Misschien kunnen we dan die positie meteen omdopen tot Minister van Recht. Succes!

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.