Verkiezingen

Mijn stempas valt weer op de mat. Ik mag mijn stem weer uitbrengen binnen onze Parlementaire Democratie. Ik heb een keuze, zo wordt mij medegedeeld. Ik heb een stem in hoe mijn land geregeerd wordt. Een stem hoe mijn toekomst wordt vormgegeven. Maar in hoeverre is dit een reële keuze? Is er werkelijk iets te kiezen? Of is het veel van hetzelfde? Peter zei me ooit: Als men mij vraagt of ik afgeschoten, verdronken of opgehangen wil worden dan antwoord ik steevast “Ik wil niet dood“.

Daarbij spelen er vele issues in deze tijd. Zijn de verkiezingen eerlijk? Wordt er eerlijk geteld? Er zijn zelfs voorbeelden genoemd van stemfraude, in binnen- en buitenland. Daarom heb ik me ook aangemeld voor Controle Verkiezingen op 22 november as.

Ik had de laatste Tweede Kamer verkiezingen bijzonder veel twijfel over de enorme winst van D66. Ik ken niemand in mijn kennissenkring die daarop gestemd had. Of was dat puur het effect van de prachtige VPRO documentaire (NPO) over Liegriet Kaag, vlak vóór de verkiezingen?

Daar maak ik me ook eigenlijk veel meer zorgen om: In hoeverre hebben wij een eerlijke onbevooroordeelde stem? Hoeveel is de invloed van de pers op ons? In hoeverre worden door de MSM en Social Media onze keuzes “geprogrammeerd“. Eigenlijk zou iedereen, op dit moment, de film “The Great Hack” maar weer eens moeten kijken. Die legt prachtig bloot hoe een verkiezing door Psychologische Operaties (PsyOps) volledig naar de hand wordt gezet. En niet alleen de onevenredige aandacht voor Kaag binnen ons publieke bestel maar ook zeker de demonisatie van “ongewenste” partijen en/of politici hebben enorme invloed. Momenteel gaat men zelfs verder dan dat: De enige omroep (ON) binnen het bestel die wel aandacht geeft aan deze partijen wordt ook gedemoniseerd en men probeert deze zelfs te elimineren.

Het “spel” bij de Publieke Omroepen is in volle gang. Wie heeft er de “verstoring” van het debat tussen Jetten en Baudet gemist door een “non-binaire” persoon gemist?

Iedereen kan zien dat dit een doorgestoken kaart was. Een misselijke setup om Baudet voor schut te zetten. Maar Baudet bleef rustig: “Ik geloof niet dat er meer dan 2 geslachten zijn“. Jetten ging vol op zijn bek: “Hij zit hier hè“. Ai … wie begrijpt het nou? Jetten wordt gecorrigeerd. Als Baudet een simpele vraag terug stelt komen de hulptroepen direct in actie.

Wat een breekbaar lief verlegen mannetje moet lijken is in werkelijkheid een links-progressieve activist, verbonden aan broodbuis, die met regelmaat politieke stukken schrijft. Broodbuis schrijft over zichzelf: “een collectief van jonge, links-progressieve denkers met een missie.“. En de “missie” die dag was Thierry Baudet onderuit halen bij de publieke omroep die HEM (ik geloof er ook niet in) daar dankbaar een podium voor bieden. Links een uitspraak van Broodbuis op X:

Natuurlijk komt hij niet om een vraag te stellen, zoals geclaimd wordt. Na een heel relaas over (uiteraard) “doodsbedreigingen” (waarvan mij ontgaat wat die met Baudet of FVD te maken hebben) en een hamer op zijn hoofd (???) vind hij dat de FVD hem veiligheid moet garanderen; duidelijk geen vraag maar een stelling dus. Dit zogenaamde bange muisje beschuldigd de FVD van polarisatie maar je moet je serieus afvragen wie er nu polariseert.

Broodbuis heeft een zeer duidelijke agenda om FVD zwart te maken en te demoniseren. Ze maken dan graag gebruik van hun eigen uitleg van de woorden van Baudet:

Simpel voorbeeld. Volgens deze (zogenaamde) “verlegen” en “angstige” jongen bedoelt Baudet met cultuur dus etniciteit. Hij geeft dus een invulling aan de woorden van Baudet die ik niet gehoord heb en volgens mij Thierry ook nooit bedoeld heeft. Dan wordt recht op terugkeer uitgelegd als … ja wat eigenlijk? Er wordt hier eigenlijk alleen maar de suggestie gewekt dat dit heeeeel fout is; verder niks.

En daar gaan we weer met de MainStream opmerkingen. M.a.w. alle kritiek op George Soros is antisemitisch en een complottheorie. Terwijl algemeen bekend is dat Soros een oligarch (miljardair met politieke invloed) is. Tevens steunt hij met miljoenen BLM en Antifa. Dat zijn géén complottheorieën maar harde feiten. In tegenstelling tot de “vermeende” en inmiddels ontkrachte financiële bijdragen van Rusland aan het FVD. Non-Binaire Bram heeft verder stevige banden met de linkse media. Maar wat “pootje haken” moest worden voor Baudet werd de valkuil voor Jetten. Thierry zegt tenminste nog eerlijk dat hij maar 2 geslachten kent maar Rob Jetten noemt hem ook gewoon HEM en dan ga ik plat 🙂 🙂 🙂

Tja, daar ga je dan met je LGHDTV+ filosofie. Geef mij maar de M/V filosofie van FVD!

Even met beide benen op de grond: Het, met een voorwerp, gewelddadig slaan van Thierry Baudet kost je één nachtje cel maar met een fakkel voor het huis van Liegriet Kaag demonstreren is 6 maanden cel. Want zo liggen de verhoudingen dus tegenwoordig.

Zomaar een kleine greep uit de huidige MSM. Duidelijk is dat er met 2 maten gemeten wordt. En het heeft effect, helaas. Het gros van de stemgerechtigden gelooft inmiddels dat FVD racistische en zelfs fascistische ideeën aanhangt. Dit terwijl dit nergens uit op te maken is. Dit terwijl juist onze regeringspartijen, en met name D66, zijn die telkens anderen buitensluiten, veroordelen en verplichten mee te gaan in hun gedachtegoed.

We hollen allemaal achter de EU aan maar het “hoofd” van de EU, Ursula von der Leyen, steunt openlijk de afschaffing van de Code van Neurenberg. Een heleboel Europese maatregelen die momenteel in de koker zitten zoals censuur op Media en Internet, verplichte consensus met maatregelen afgekondigd door de WHO, de oorlogszuchtige steun aan de overduidelijke fascistische strijdkrachten in Oekraïne (ze dragen verdomme openlijk de insignes) en de openlijke steun aan de massaslachtingen van vrouwen en kinderen in Gaza zouden linea recta uit het brein van Joseph Goebbels kunnen komen.

Ja, ik ga STEMMEN deze keer. En mijn (voorkeur)stem gaat naar Gideon van Meijeren. Deze kerel heeft indruk op me gemaakt, in de afgelopen periode met moed, verstand van zaken, inzichten en goede reële ideeën. Hij heeft de halsstarrig linkse media weerstand geboden, wantoestanden aan de kaak gesteld en Rutte in de Tweede Kamer op leugens betrapt.

Om maar eens een citaat van Andrew Tate erin te gooien:

Ik kies ervoor om mezelf alleen te laten beïnvloeden door degenen waarvan ik denk dat ze het beste met me voor hebben

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Vrijheid met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.