Laat je stem horen

Morgen is het zover. Je stem kan iets veranderen. Laat je niks wijsmaken door de berichten in de MSM en de peilingen. Inmiddels draaien niet alleen de campagnes op volle toeren maar de fraude maakt overtoeren. Trollen op Social Media verstoren de discussies en zelfs complete websites gaan OFFLINE.

De splinternieuwe website van NieuwRechts was vanmorgen niet bereikbaar. Toeval? Als je nog in toeval geloofd, daags voor de verkiezingen.

Wilders (PVV) lijkt gedraaid en wil plotseling regeren. Wie laat zich voor de gek houden? Zijn we het “gedoogkabinet” alweer vergeten? Omtzigt (NSC) is de nieuwe held. Maar die is, als je zijn stemmingen bekijkt, nog steeds CDA en de kans dat hij een coalitie aan wil gaan met de VVD is dan ook levensgroot. Carolien heeft het in de afgelopen tijd niet waar kunnen maken. Zelfs met stemmingen in de Tweede Kamer omtrent milieu (Climate Change) gaat ze gewoon met het kartel mee.

Wat deze 3 partijen met elkaar gemeen hebben is dat het eigenlijk éénpersoons partijen zijn. Die kunnen dus NOOIT 15 tot 20 zetels fatsoenlijk bemannen. Dit wordt alleen maar moeilijker als er ook nog Ministers en Staatssecretarissen geleverd moeten worden aan het kabinet. De stemmen op deze partijen lijken dus proteststemmen maar vallen in de grote put van het kartel.

Ook Carolien kan zoveel koeien om haar nek hangen als ze wil. De boeren die in haar geloven komen bedrogen uit. Uit niets blijkt dat ze het globalistische-ClimateChange-beleid wil afzweren. Ze doet misschien hier en daar een heel klein beetje water bij de wijn maar daar stopt het ook. Dit terwijl we gewoon een radicaal andere insteek moeten gaan kiezen. We moeten het klimaat-verandering-bedrog blootleggen en totaal overboord gooien. ER IS GEEN KLIMAAT CRISIS! Hoe vaak moet gerenommeerde wetenschappers dit nog zeggen? Hoe vaak moet het nog blootgelegd worden? Er is maar één partij die dit door lijkt te hebben en dan ook helemaal een andere richting op wil en dat is FVD.

Stem dus NIET op één persoon, hoe sympathiek die ook lijkt. Stem op een visie. Stem voor verandering. Stem op een hardwerkende beweging met een visie. STEM FVD!

Maar juist de FVD ligt zwaar onder vuur. De partijleider wordt wederom fysiek aangevallen en niemand maalt erom blijkbaar. Zou deze linkse radicaal ook weer op vrije voeten zijn?

Ondertussen doen de trollen hun werk:

Juist de FVD stemmers worden aangespoord om NIET te gaan stemmen. Voor mij toont dat maar één ding aan: Forum vormt een bedreiging voor de gevestigde orde. Niet Omtzigt, niet Wilders en niet Carolien kunnen zorgen voor een ommezwaai. Maar de “GideonsBende” daagt het huidige verrotte en corrupte systeem uit. Daar wordt het partij-kartel zenuwachtig van.

Laat de peilingen voor wat ze zijn. 4 jaar geleden zag ook geen enkele peiler het aankomen. We kunnen nog steeds een verandering veroorzaken. Onze stem telt. En als je niet verder wil met VVD/D66 en hun beleid dan is er maar één echt alternatief:

FORUM VOOR DEMOCRATIE!

Deze stemming bepaalt de regering van ons land tot 2028. Denk aan AGENDA 2030! Laat de globalisten de plannen niet voltooien, tenminste niet in ONS land.

Steek een spaak tussen hun wielen. Anders hebben we binnenkort helemaal NIETS meer te zeggen over ons leven. Denk aan hun doelen.

Stem samen TEGEN:

Over Corona BEDROG gesproken: Dit kwam on-line bij het schrijven van dit blog:

Dit MOET afgerekend worden en de FVD komt er niet alleen mee maar zal ook de nodige stappen ondernemen om hiermee af te rekenen.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

DOWNLOAD DIT BLOG ALS PDF BESTAND

Dit bericht is geplaatst in Corona, Vrijheid met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.