Het verzet in beeld

Mikki Willis, Robert Jensen, Alex Jones, Russel Brand, Flavio Pasquino, Tucker Carlson, Pierre Capel, David Icke, Paul Marik, Adam Curry, Michael Yeadon, Willem Engel, Judy Mikovits, Mattias Desmet, Edward Snowden, Henk Krol, Janet Ossebaard, Robert Malone, Theo Schetters, Brian Rose, Julian Assange, Rob Elens, Oliver Stone, Cyntha Koeter, Scott Ritter, Douglas Macgregor, John Clauser, Patrick Moore, Marcel Crok, Gideon van Meijeren, Reiner Fuellmich, Andrew Kaufman, Vernon Coleman, Marijn Poels.

Vreemde manier om een artikel te beginnen? Een rijtje namen? Voor mij echter niet. De mensen in dit rijtje, in alle verscheidenheid, hebben een paar dingen gemeen. Wetenschappers, medische doktoren, journalisten, verslaggevers en zelfs politici.

Als je ze, op dit moment, googelt krijg je naar alle waarschijnlijkheid woorden als complotdenker, rechts extremist, antisemiet, holocaust ontkenner, wappie of zelfs fascist te zien. Allemaal? Waarschijnlijk wel. Maar voor mij zijn het HELDEN! Mensen die voor de waarheid gaan. Mensen die onrecht zien en zich daar niet bij neerleggen. Mensen die iets DOEN.

Of het nu met het Cojona-debakel te maken heeft, of met de oorlog(en). Of het om klimaat-verandering gaat, opwarming of vaccinaties. Misschien gaat het over het Sociaal Krediet Systeem of de CBDC. Elk van deze mensen zien waar het naartoe gaat en dat het niet klopt. Elk van deze mensen probeert ons te waarschuwen.

Maar, zonder uitzondering, zijn ook al deze mensen gedemoniseerd, uitgescholden, voor gek verklaard en soms zelfs vervolgd. Ook geld kan deze mensen niet beschermen. Kijk naar Alex Jones: waarschijnlijk is hij goed voor een paar honderd miljoen maar hij wordt veroordeeld, voor het verspreiden van zijn mening, nieuws, waarschuwingen of wat het ook mag heten voor bijna een miljard dollar.

Te betalen aan ouders van een omgekomen kind. Niet dat hij deze kinderen iets heeft aangedaan; zeker niet. Het beviel de ouders domweg niet wat hij vertelde over de omstandigheden van hun kinds dood.

Zelfs daar kun je van denken wat je wil maar $1.000.000.000 is buitenproportioneel, niet in verhouding met het leed wat hij deze ouders (vermeend) zou hebben aangedaan met zijn verslaggeving en zeker niet in verhouding met enige schade. 1 miljard is domweg voldoende om hem failliet en dus monddood te krijgen. Kaltgesteld zouden we hier zeggen.

Of ontslagen uit hun professie. Verboden om hun vak uit te oefenen. Weerhouden om nog les te geven. Vergunning ingetrokken of, zoals gezegd, zelfs ingesloten en de sleutel weg gegooid.

Wat al deze mensen gemeen hebben is dat ze ons willen waarschuwen. Niet uit eigenbelang want met de stroom mee zwemmen is waarschijnlijk een stuk simpeler. In ons belang, voor onze toekomst.

Ik heb op één pagina een aantal filmpjes verzameld. Filmpjes die het verdienen om bekeken te worden. In totaal 1,5 uur van je leven. Aandacht voor een persoon die wellicht zijn leven geruïneerd heeft zien worden omdat hij JOU wilde waarschuwen. Laat je de droge, maar interessante, stof van Andrew Kaufman weg dan is het nog géén uur.

1 uur van je leven aandacht voor iemand die zijn leven heeft weggegooid voor jou. Geef het de aandacht die het verdiend. Luister en leer.

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in ClimateChange, Corona, Oekraïne met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.