Ruim 4 jaar coronabedrog

Bijna geruisloos zijn we het 5e jaar van coronabedrog ingegaan. De meesten onder ons zijn het beu en praten er nauwelijks meer over. Zelfs de alternatieve media wordt steeds makker. Men debatteert een beetje over kleine details hier en leugen(tje)s daar maar niemand heeft het meer over de essentie. Tijd om de stand van zaken op te maken en daartoe ga ik terug naar de vragen die ik stel in april en mei 2020. Hebben we antwoorden? Is er iets veranderd? Zijn er mensen ontmaskerd? Zijn er mensen verantwoordelijk gehouden?

Tijd blijkt onze vijand. Onze overheden treffen maatregelen binnen uren. De antwoorden op de vragen duren jaren. Het beste voorbeeld kregen we voorgeschoteld met de rechtszaak over de avondklok: De burger kreeg gelijk van de rechter maar dezelfde dag diende het hoger beroep, in kort geding. Ons “gelijk” was binnen uren weer van de baan en de bodemprocedure loopt nog, tot op de dag van vandaag. En terwijl de nieuwe zorgwet, zwaar beïnvloed door het corona beleid, door de Tweede en Eerste Kamer werd geloodst had niemand “tijd” voor de beloofde evaluatie middels een Parlementaire Enquête. Op dit moment worden nieuwe maatregelen van de WHO er door gedrukt die wederom zwaar beïnvloed zijn door de standpunten en het beleid tijdens de “corona crisis”, zonder evaluatie en/of verantwoording. Wie denkt dat het voorbij is komt bedrogen uit. De discussie is gedegradeerd tot minuscule details.

In december 2020 schrijf ik over 10 leugens. Ze zijn allemaal bevestigd maar geen enkele leugen is rechtgezet. Niemand is verantwoordelijk gehouden. Ik lees leugen 2 terug: Het mortaliteitscijfer is 3,4% en denk aan het komische filmpje van ORF:

Het is eigenlijk ook gewoon lachwekkend. Zelfs de toenmalige President van de VS werd totaal belachelijk gemaakt in de pers maar bleek simpelweg gelijk te hebben. Er is echter niemand die dit recht zet, excuses aanbied of ter verantwoording wordt geroepen. Moeten we er dan maar zo mee omgaan? Het gehele debacle als een slechte satire zien?

Covid-19 bleek niet anders te zijn dan een jaarlijks terugkerend luchtwegvirus. Een echt gevaar voor de bevolking is er nooit geweest getuige de oversterfte in 2020. Maar vanaf 2021 bleek dat heel anders en tot op de dag van vandaag wordt er over oversterfte gepraat maar de link met vaccinaties mag nog altijd niet gelegd worden. Ondertussen zijn er DUIZENDEN mensen die zich afvragen hoe ze het mRNA-gif uit hun lichaam kunnen krijgen en proberen tevergeefs allerhande “ontgifting” programma’s. Ondertussen prijst de RIVM het nog steeds aan.

Waar in 2020 elk sterfgeval MET covid-19 werd geregistreerd als een corona slachtoffer wordt nu vrijwel elke claim van vaccinatie-schade van de hand gewezen: BEWIJS HET MAAR! En de Pharma-giganten gaan vrijuit, dat hebben ze vooraf zo vast laten leggen. Als er al een zeldzame claim wordt toegewezen dan wordt deze betaald door de belastingbetaler, net als de prikken.

En we gaan door met ons dagelijks leven. We praten er met de dag minder over. Zelfs op de crematie van een zoveelste turbo kanker- of hartaanval- slachtoffer praten we niet over mRNA. Te jong gestorvenhoe is het mogelijkdat hadden we niet aan zien komenhij had nog zoveel tegoed … zijn de gebruikelijke clichés. Maar niemand denkt er aan om het Big Pharma of Hugo de Jonge te verwijten. Tja, we zijn er allemaal ingetrapt? Of schamen we ons voor de ongelooflijke domheid waarmee we omgegaan zijn met de angstterreur?

De wereld draait door en ons leven gaat verder. Er gaan waarschijnlijk ook geen afrekeningen volgen; geen verantwoordelijkheid; geen veroordelingen; geen tribunaal. Nee, zelfs geen verwijten, een enkele uitzondering daargelaten. Komt er nog een (serieuze) Parlementaire Enquête? Ik geloof er niks van. De aandacht ervoor is in slaap gesust. Tijd is in ons nadeel. Niemand is er meer mee bezig … tenminste … tot het volgende debacle. Zullen we dan iets geleerd hebben?

Blijf kritisch, blijf nadenken en blijf VRIJ.

Dit bericht is geplaatst in Corona, Overheid, Recht met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.