Pfizer documenten vrijgegeven

Pfizer wilde de documenten 75 jaar gesloten houden, geheim voor het publiek. Dat ging niet door. Maar terwijl de wereld naar de Oekraïne kijkt worden de documenten vrijgegeven. De inhoud is schokkend: alleen al tijdens de test proeven zijn er 1223 mensen overleden. 11.000 mensen zijn nooit hersteld van de bijwerkingen.

De controlegroep (mensen die een placebo kregen) is achteraf verteld dat ze in de controle groep zaten en alsnog een vaccin gegeven. Zonder controlegroep is er niets om de gevaccineerde groep mee te vergelijken, meldt The Conservative TreehouseVolgens NPR hebben de artsen de controlegroep opzettelijk laten verdwijnen.

HET STOPT NIET, NIET VANZELF!

9 pagina’s met bekende bijwerkingen vóór het grote publiek werd ingespoten. Verzwegen, verborgen en gepoogd voor de rest van deze eeuw te onttrekken aan onze aandacht. Dat is geen fraude, dat is geen criminaliteit, dat zijn misdaden tegen de menselijkheid. Hier zijn tribunalen voor uitgevonden. Hier moeten mensen voor boeten!

Maar in plaats daarvan negeren we de werkelijke sterftecijfers. Pakken we dissidenten op die ons al 2 jaar waarschuwen. Demoniseren we politici die onze vrijheid terug eisen en de waarheid boven tafel willen krijgen. Boycotten we de werkelijke experts uit de Main Stream Media en maken we ze belachelijk.

We volgen de echtgenote van een pharma-gigant die onmenselijke klinische proeven op mensen weer wil toelaten. We hobbelen achter verschrikkelijke globalisten aan die onze wereld onherstelbaar willen veranderen. We kijken toe terwijl we beroofd worden.

En NEE, wij zijn geen complotdenkers, we maken een groot complot zichtbaar!

Blijf kritisch, blijf nadenken en FREE ENGEL!

Dit bericht is geplaatst in Corona met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.